KAKVA TRANSFORMACIJA!

MOŽETE LI JE PREPOZNATI? Bivša Feminnemka se zbog ljubavi preselila u London i totalno promijenila izgled

Nikol se u London preselila zbog Ivana Šunjića koji ondje igra za Birmingham City, dok se ona bavi modom

Nikol Bulat je prije deset godina napustila grupu Feminnem i posvetila se studiju prava, a prije godinu i pol otkriveno je da ljubi devet godina mlađeg nogometaša, bivšeg dinamovca Ivana Šunjića koji sada igra za Birmingham City. Zbog njega se Nikol preselila u London, a u međuvremenu je i skroz promijenila izgled pa bi je danas tek rijetki prepoznali.

Nikol se u Londonu bavi modom, a sa svojim pratiteljima na Instagramu često dijeli fotografije na kojima pozira u luksuznoj odjeći. Bivša pjevačica navodno je napustila Feminnem jer je htjela isticati i imati drukčiji imidž od Pamele Ramljak i Nede Parmać. One to nisu dočekale s oduševljenjem jer su od početka inzistirale da imaju slične outfite na nastupima.

Nikol je profil na Instagramu otvorila tek u travnju ove godine. Pratiteljima je tada otkrila zašto joj je trebalo dugo da se odluči na taj korak.

“Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku jer sam uživala u offline životu i uvijek sam mislila da društvene mreže oduzimaju puno privatnosti i vremena te da nisu moj đir. Nisam znala što će se dogoditi kad se pojavim na Instagramu i mislila sam ga ugasiti ako mi se ne svidi. Sad mi je drago što sam ga otvorila jer vjerujem da se sve događa s razlogom. Zanimljivo da sam došla ovdje tjedan dana prije nego je cijeli svijet blokiran. Ne samo da sam daleko od svojih prijatelja i obitelji otkako sam se preselila, nego sam prije šest tjedana postala dio ove karantene”, rekla je.

Povratak na Net.hr