Motorom će obići državu pa se na kraju vjenčati

Par na jesen ide na putovanje motorom Amerikom, a avantura će kulminirati vjenčanjem u gradu kocke, tvrdi blizak prijatelj para. Pjevačica je već bila dva puta u braku.

Pjevačica Cher navodno će se udati za svojeg dečka, 42-godišnjeg Tima Medvetza, motorista i bivšeg člana zloglasnih Hells Angela.

‘Cher i Tim na jesen idu na putovanje Amerikom na motoru, a njihova avantura kulminirat će vjenčanjem u kapelici u Las Vegasu’, rekao je prijatelj para za National Enquirer.

Cher i Tim bili su u vezi prije nekoliko godina i 2008. umalo se vjenčali, ali ceremonija je otpala zbog njezina pretrpanog rasporeda nastupa. Poslije prekida Cher je rekla da se nikada neće više udavati, ali na pomirenje s Timom nagovorili su je i vjeru u brak vratili joj njeni sinovi, 43-godišnji Chaz i 36-godišnji Elijah Blue.

Cher je već dva puta bila u braku. Prvi suprug bio joj je glazbenik Sonny Bono s kojim je bila od 1963. do 1975. A drugi put udala se za blues-glazbenika Gregga Allmana s kojim je bila u braku dvije godine i rastala se od njega 1979.

Cher je također bila u ljubavnim vezama s Tomom Cruiseom, Valom Kilmerom, Warrenom Beattyjem, Ericom Claptonom i Richiejem Samborom.

Povratak na Net.hr