'Zaljubila sam se u Marija i sve što ide s njim u paketu'

Nakon šest godina izbivanja, Monika Kravić Mamić vratila se na male ekrane jer se, kaže, radeći osjeća korisnijom, a progovorila je i o predrasudama s kojima se susreće zbog prezimena Mamić.

Monika je za Story priznala da je imala laganu tremu prije svog prvog nastupa na RTL televiziji, gdje je postala redovna voditeljica u emisiji Extra Magazin.

Mama dvaju sinova, Josipa i Jakova, odlučila se nakon šest godina vratiti na posao jer je taj posao oduvijek voljela raditi, a i osjeća da doprinosi svoj radom.

No, kaže, da može odabrati samo jednu od dvije uloge, majke i voditeljice, izabrala bi provođenje vremena sa svojim sinovima. Svog supruga, Marija, opisala je kao sjajnog oca, a za njihov odnos je rekla da, kao i svaki, ima uspona i padova te da uvijek uspijevaju uživati u životu sa svojim sinovima.

S predrasudama zbog svog prezimena, priznaje Monika, susretala se i prije udaje za Marija, ali kaže, to nije važno jer ljubav ne pita.

‘Zaljubila sam se u Marija i sve što ide s njime u paketu’, rekla je TV voditeljica, dodajući da Marija smatra partnerom i prijateljem jer s njime može podijeliti sve što je tišti ili što je veseli.

Sa svojim životom trenutno je jako zadovoljna, a ideja o još jednoj prinovi u obitelji nije joj mrska.

http://www.story.hr/monika-kravic-mamic-zaljubila-sam-se-u-marija-i-sve-sto-ide-s-njime-u-paketu-195328

Povratak na Net.hr