Mogu im biti roditelji, a zapravo su zaljubljeni par

U svijetu glazbe sve je više parova među kojima je velika razlika u godinama, pa bi netko lako mogao pomisliti da je riječ o majci i sinu ili ocu i kćeri. Među njima svakako prednjače Madonna i Ronnie Wood, koji s nekim hodaju samo ako je razlika barem 25 godina.

Bryan Ferry (66) je svakako primjer glazbenika čije je srce osvojila djevojka koja bi mu mogla biti kći, pa gotovo i unuka. Pjevač je krajem prošle godine uplovio u bračnu luku s 37 godina mlađom Amandom Sheppard, koja je, da priča bude jača, bivša cura njegovog sina Isaaca. Amanda je radila u odnosima s javnošću do 2009. kada joj je glazbenik ponudio da je financira.

I tri godine stariji kolega Paul McCartney oženio se prošle godine imućnom Amerikankom koja bi mu mogla biti kći. No, razlika među njima nije toliko velika. Nancy Shevell ‘samo’ je 18 godina mlađa od slavnog glazbenika.

Nizu slavnih pjevača koji ljube mlađe nedavno se pridružio i Marc Anthony, koji je na Facebooku objavio fotografiju svoje nove djevojke, 19 godina mlađe Venezuelanke Shannon de Lime.

I njegova bivša supruga Jennifer Lopez (42) iznenadila je sve kada je nakon razlaza s Anthonyjem utjehu pronašla u zagrljaju 24-godišnjeg plesača Caspera Smarta, kojem daje i tjedni džeparac.

I kraljica popa Madonna (53) ima svog plesača. Mlađahnog Jesusa Luza zamijenila je 24-godišnjim francuskim plesačem Brahimom Zaibatom.

Među onima koji vole puno mlađe ističe se i 64-godišnji gitarist Rolling Stonesa Ronnie Wood, koji je nedavno 25-godišnju Nicolu Sargento zamijenio 34-godišnjom kazališnom producenticom Sally Humphreys.

No, i mi imamo parove kojima razlika u godinama ne smeta. Među njima se ističe 31-godišnja Dolores Lambaša, koja je u vezi sa 68-godišnjim Josipom Dikanom Radeljakom, ali i pjevač Miro Ungar (75) koji je oženjen 42 godine mlađom Sarom Stanković.

Povratak na Net.hr