Tko je vaš modni favorit?

MODNE MAČKE I LISICE: Pogledajte osebujni modni izričaj članova žirija ‘Zvijezda’ i saznajte koliko je truda uloženo u to

Krase ih glazbeno umijeće, neprikosnoveni talent, životna mudrost i istančan ukus, kako onaj notni, tako i onaj stilski.

Naime, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja, članovi popularnog glazbenog showa ‘Zvijezde’, nisu samo glazbeni, već i modni eksperti, a njihov izričaj hvale fanovi showa na društvenim mrežama. Bilo da se radi o Foxovim Tom Selleck brkovima, Massimovim profinjenim lepezama, Tonyjevim šminkerskim naočalama, Mirelinim šeširima ili Majinim seksi izborom odjeće.

„Iza brkova je i dalje onaj isti dječak koji voli tajlandsku glazbu“, koncizan je bio Fox komentirajući svoj novi ‘look’. Brkovi mu stoji kao saliveni, a nerijetko na njih sleti i crvena bubamara Mara koja mu pomaže donijeti odluku o tome koji je natjecatelj ‘Zvijezdi’ zaslužio prolaz dalje.

Massimu je ljubav prema modnom dodatku prerasla u hobi. U svojoj kolekciji ima pozamašan broj lepeza, a jedna je ‘glumila’ i u njegovom spotu za pjesmu ‘Iz jednog pogleda’, no njoj se kasnije izgubio svaki trag.

Muški fanovi showa ne bi imali ništa protiv da se u nekom njegovom spotu pojavi zanosna Maja. Mlada Splićanka pomutila je pamet muškom djelu publike, a njezine odjevne kombinacije rijetko koga ostavljaju ravnodušnim. Uvijek atraktivna Remi obožava svoje šešire i bez njih ne ide nikuda, a njezine stilske igre nas redovito oduševljavaju.

Tony je, pak, već dugo vjeran svom stilu kojeg je u posljednje vrijeme upotpunio naočalama raznih oblika, okvira i dimenzija, a kroz njih promatra i sve što se događa na pozornici showa.

A ako ste mislili da naši članovi žirija padaju na komplimente, gadno ste se prevarili! Niti jedan kandidat showa neće proći dalje zbog slatkorječivih pohvala upućenih stilu ove petorke. Prolazi samo sjajan pjevački talent!

Ne propustite pogledati nove epizode glaznebog showa ‘Zvijezde’, od ponedjeljka 22. svibnja u 20 sati na RTL-u!

Povratak na Net.hr