NASILNI PJEVAČ

MLADENA GRDOVIĆA PONOVO UHITILA POLICIJA: Bosonog i pijan vrijeđao je bivšu suprugu ispred njezina stana

Grdoviću je 13. svibnja određena mjera opreza zabrane približavanja Brankici na udaljenost manju od 30 metara

Pjevača Mladena Grdovića (61) ponovno je uhitila policija zbog nasilja nad bivšom suprugom Brankicom (49) s kojom se službeno razveo u kolovozu, javlja Zadarski.hr.

MLADEN GRDOVIĆ SE OGLASIO NAKON NATPISA O RAZVODU OD BRANKICE: ‘Super sam, baš smo sada malo uživali u šetnji uz more’

Grdović je u četvrtak, 29. listopada, bosonog i u alkoholiziranom stanju došao na adresu bivše supruge, a zatim je počeo vrijeđati. Policija ga je ubrzo po dojavi uhitila te ga je sutradan nakon otrježnjenja uz optužni prijedlog iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji privela na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, javlja Zadarski.hr.

Dino Stanin/PIXSELL

Određena mu mjera zabrane približavanja bivšoj supruzi. No, to nije prvi put. Naime, Grdoviću je 13. svibnja određena mjera opreza zabrane približavanja na udaljenost manju od 30 metara, uspostavljanja i održavanja veze s Brankicom sukladno Zakonu o zaštiti od nasilja u obitelji.

KRAJ NAKON 22 GODINE! Brankica se razvela od Mladena Grdovića, zadnje tri godine živjeli su odvojeno

Tog je dana došao na adresu bivše supruge, a potom je htio nasilno ući i “leći u postelju”. Pjevač se, navodi Zadarski.hr, teško nosi s činjenicom da je Brankica nakon 22 godine braka zatražila razvod braka. Sud je u kolovozu zaključio kako nema šanse da se par pomiri.

Povratak na Net.hr