Misica iz zabave s prijateljima bacala bombe

Miss iz američke savezne države Utah izazvala je skandal nakon što je priznala da se s prijateljima zabavljala bacajući ručno izrađene bombe po slučajnim prolaznicima i privatnim dvorištima.

Kendra McKenzie Gill (18) prošlog je tjedna optužena pa je bila prisiljena vratiti lentu i krunu jer pravila ponašanja za misice isključuju delinkvenciju ili sudsko kažnjavanje tijekom mandata, piše Huffington Post.

‘Građani Rivertona pogođeni su mojim činom pa ću tituli prepustiti nekoj drugoj djevojci. Nismo razmišljali o tome što radimo. To je trebala biti šala i nismo nikome namjeravali naškoditi’, rekla je Kendra koja tvrdi da nisu bacali bombe na ljude.

//www.youtube.com/embed/5mwaNPd9iRQ

Lokalna ljepotica optužena je za posjedovanje eksplozivnih naprava nakon što je policija nju i još troje prijatelja uhvatila s improviziranim ručnim bombama. Njih su izradili od boca u kojima su bili sredstvo za čišćenje Wc-a i komadići metala.

Srećom, u njihovom mahnitom pohodu nije bilo ozlijeđenih. Misica je priznala kako je sve u stvari bila šala, no nju tako nisu shvatili i nadležni organi pa je sada prisiljena odraditi 200 sati društveno korisnog rada i platiti kaznu od 500 dolara.
No to nije sve. Osim lente, misica je morala vratiti i osvojenih 2000 dolara stipendije.

Povratak na Net.hr