banner

NA INSTAGRAMU

MIRTA ŠURJAK O TEŠKOJ SITUACIJI U OBITELJI: ‘Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti…’

Poznata novinarka na društvenim mrežama je otkrila da se njezina obitelj bori s koronavirusom

Sportska novinarka Mirta Šurjak na Instagramu je otkrila da su članovi njezine obitelji zaraženi koronavirusom te da neki imaju teške simptome.

“Slika je stara, odmah za početak. Tekst je novi. Nemam potrebu svoje osobne stvari iznositi u javnosti, ali ovaj put moram progovoriti, osjećam dužnost i potrebu, zbog stigmatizacije i osude svih oboljelih od Covida-19. Da odmah obavijestim sve dežurne dušobrižnike, a nažalost ima ih jako puno, ja sam negativna, ali ostatak moje obitelji nažalost nije imao tu sreću. Neki su s vrlo teškim simptomima, borimo se, pozitivom, molitvom i raznim terapijama svi zajedno”, napisala je.

[FOTO] TORCIDIN ROĐENDAN SLAVILE SU I PRELIJEPE POZNATE SPLIĆANKE: Najvatrenija objava bila je ona Mirte Šurjak

Zatim je zahvalila svima koji su joj pomogli, ali i onima koji su, kako tvrdi, pokazali svoje pravo lice.

“Zahvaljujem svim predivnim ljudima, koji su pokazali svoje nesebično srce i ponudili pomoć,brižnim i savjesnim epidemiolozima s otoka Hvara gdje smo se zatekli u ovoj situaciji. Ali isto tako moram ‘zahvaliti’ i nekima koji su pokazali svoje pravo lice osudama, ogovaranjima i stigmatizacijom oboljelih. Zar itko tko ima imalo ljudskosti u sebi može i pomisliti da bi netko nekome namjerno prenio virus?! Možda ćemo jednoga dana spoznati pravu istinu o ovome u čemu smo svi zajedno…možda je ovo produkt nekog suludog laboratorijskog eksperimenta koji se oteo kontroli, a možda je i Božja opomena svima nama da konačno postanemo ljudi, manje sebični, zluradi, površni…Ja konačno u svemu ovome spoznajem tko su ti pravi ljudi”, zaključila je.

[VIDEO, FOTO] MIRTA JE PRAVA ‘BOMBA’ I TO SVI VIDE: Prekrasnoj Splićanki stigao novi kompliment

Povratak na Net.hr