OSJEĆA SE ODLIČNO

MIRNA MARAS VEĆ DVA MJESECA NE JEDE PO 16 SATI NA DAN: ‘Ne radim to zbog viška kilograma…’

Autofagija, odnosno ‘privremeni post’ vrlo je popularan među poznatim osobama

Mirna Maras jedna je od mnogih koji su odlučili probati tzv. “povremeni post”, odnosno autofagiju. HRT-ova voditeljica Binga svoje je iskustvo s ovim režimom prehrane podijelila na Instagramu.

“Htjela sam se uvjeriti da mi režim autofagije odgovara i sad kad to znam, dijelim s vama. Već dva mjeseca u režimu sam 16/8 – 8h jedem (bilo što), a 16 sati pijem samo vodu, čaj, kavu… dva dana u tjednu napravim pauzu. Ne radim to zbog viška kilograma već zato jer se puno bolje osjećam. Rezultat: osjećam se bolje, imam više energije (što je za osobu bez štitnjače vrlo važno), izgubila sam šlaufić oko trbuha, ne osjećam se napuhano i iako sam se toga najviše bojala, uopće nije teško izdržati tih 16 sati. Istražite malo temu, zdravo je i važno za cijeli organizam”, napisala je.

Pratiteljice su u komentarima opisale svoja iskustva i zatražile savjete, a neki su joj poručili da joj ne treba nikakva dijeta.

Ovaj režim prehrane vrlo je popularan, a isprobale su ga mnoge poznate osobe poput Novaka Đokovića, Tončija Huljića, Mirande Kerr, Jennifer Aniston i Beyonce.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr