SADA JE BOLJE

MIRANDU KERR SLOMIO RAZVOD: ‘Od tuge nisam mogla ustati iz kreveta’

Victorijina anđelica je priznala da je teško podnijela razvod s bivšim suprugom Orlandom Bloomom. Od tuge nije mogla ustati iz kreveta, no pronašla je snagu u svome sinu.

Miranda Kerr je nedavno otrkerila da je pala u depresiju nakon što se rastala od svog bivšeg supruga Orlanda Blooma 2013. godine.

MIRANDA KERR SE ZGROZILA: ‘Slike penisa mog bivšeg su užasne’

U intervjuu za časopis Elle Canada, Kerr (33) se opisala “prirodno pozitivnom osobom”, no nakon razvoda je, kaže, osjetila stvarnost depresije.

“Kada smo se Orlando i ja razveli, pala sam u tešku depresiju”, otkrila je manekenka, dodavši kako od tuge katkad nije mogla ustati iz kreveta.

Iz depresije su je, kaže Miranda, izvukli meditacija, joga i zdrava prehrana, ali i njen sin.

“Kada se probudim i kada idem na počinak, ima osjećaj zahvalnosti i kažem ‘Hvala ti na ovom prekrasnom danu, na krovu nad mojom glavom, na zdravlju mene i moga sina i hvala ti na našoj obitelji”, rekla je Kerr.

DOK ORLANDO LJUBI KATY PERRY: Zaručila se manekenka Miranda Kerr

Zvijezda Pirata s Kariba i supermodel bili su u braku tri godine. Sada dijele skrbništvo nad petogodišnjim sinom Flynnom. Orlando je trenutno u vezi s pjevačicom Katy Perry, a Kerr je objavila zaruke s osnivačem i izvršnim direktorom Snapchata Evanom Spiegelom.

Thank you @stellarmag for such a fun shoot! @bondsaus @koraorganics @russelljames

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr