ZAKUHALO

MILOJKO (74) SE FIZIČKI OBRAČUNAO S MILIJANINIM (21) UDVARAČEM (35): Njoj je od šoka pozlilo pa se onesvijestila

Milijani je zbog prepucavanja između njezinog partnera i udvarača pozlilo pa je morala prileći

Milojko Božić (74) i njegova djevojka Milijana (21) i dalje su glavni akteri srpskog realityja “Parovi”. No, izgleda da je njihova ljubav stavljena na kušnju. Naime, Milijanu već neko vrijeme oblijeće oženjeni Aleksandar Požgaj (35). Milijana je i sama priznala da joj se Požgaj sviđa, a pao je i poljubac. Njezin 53 godine stariji partner Milojko lud je od ljubomore.

Milijana između dvije vatre

“Sad slobodno reci, jeste završili zajedno?”, pitao je Milojko Požgaja. Dok se presvlačio u garderobi, Milojko je Milijani obećao da će je zaštititi od Požgaja koji je u tom trenutku ušao u garderobu. Božić ga je napao, a Požgaj je rekao da je samo došao po pidžamu.

“Obuci pidžamu i idemo van razgovarati”, rekla mu je Milijana. Milojku isto naredila da se obuče te mu poručila da će s njim razgovarati kasnije. Došlo je do svađe tijekom koje je Milojko izjavio da ima pravo na Milijanu. “Odakle ti pravo na nju? Jel’ ona tvoje vlasništvo?”, pitao ga je Požgaj. Milijana se izjasnila da nije ničije vlasništvo.

MILOJKU (74) OŽENJENI SUSTANAR KRADE MILIJANU (21)? ‘Ona pored mene sjaji, a s njim je zarobljena’

Pozlilo joj

Požgaj je rekao da se osobno zauzeo da Milijana izađe iz izolacije. Milijani je zbog njihovog prepucavanja u jednom trenutku pozlilo. “Jao, vrti mi se u glavi. Jao, nije mi dobro”, rekla je. Sustanari su joj donijeli vode i odveli je u dnevni boravak gdje su je polegli na kauč.

KRAJ LJUBAVI NAJKONTROVERZNIJEG SRPSKOG PARA? Milijana (21) poljubila oženjenog sustanara (35), Milojko (74) pobjesnio

Božić i Požgaj su nastavili prepucavanje. Sukob je eskalirao pa su se i fizički obračunali. “Nemoj me lupati po leđima”, rekao je Požgaj. Božić se branio da ga nije ni dotaknuo. “Nego tko me je udarao, ako nisi ti?”, vikao je Požgaj. “Ma dobro, jesam”;, priznao je Milojko.

 

 

 

Povratak na Net.hr