OPUSTIO SE

MILO HRNIĆ SE DOBRANO ‘POPUNIO’: Na posljednjem nastupu pokazao vidnu transformaciju (nije pomogla ni crnina)

Pjevačka legenda iz Dubrovnika otvorila je Europsko rukometno prvenstvo. Nemoguće je ne primijetiti da se zvijezda reklama za Erste banku prilično popunila.

Uoči sinoćnje utakmice između Hrvatske i Srbije, tisuće navijača u splitskoj Spaladium Areni zabavljao je dubrovački pjevač Milo Hrnić (67). Legendu s brkovima u posljednje vrijeme svi povezuju sa serijom duhovitih reklama za Erste banku, u kojima je pokazao i svoje umijeće jahanja na željeznoj kugli. Od toga snimanja, Hrnićeva se figura vidno promijenila. Čim je utrčao na teren, bilo je vidljivo da je nabacio nekoliko kilograma.

PROCURILI SKANDALOZNI MAILOVI O MISSICI: ‘Udebljala se, a i čini se da još jedino ja nisam spavao s njom’

Iako je strateški odjenuo crnu odjevnu kombinaciju, pjevač nije uspio sakriti trbuh, koji se nazirao ispod uske majice. Ipak, to ga nije spriječilo da se uživi u nastup i zapleše ponesen atmosferom s tribina. Hrnić je isti modni stil “profurao” i u svibnju prošle godine na završnom skupu političara i poduzetnika Željka Keruma (57) uoči lokalnih izbora kada je nastupio na splitskoj rivi s kolegom Matom Mišom Kovačem (76). Tada je bio znatno vitkiji.

Povratak na Net.hr