Tek joj je 21 godina, a već je prešla sve moguće granice

Jedna od mladih zvijezda koja je pribjegla starom triku šokiranja kako bi se dokazala kao ‘velika cura’, na svojoj je trenutnoj turneji dala sve od sebe da bude što kontroverznija.

Na turneji Bangerz, Miley je svojim obožavateljima pružila i više od onog što su platili. Na svom je koncertu u kanadskom Vancouveru, obučena u outfit s uzorkom američke zastave, kleknula ispred plesača koji je na glavi imao masku Bill Clintona te je simulirala oralni seks.

Kao da to nije bilo dovoljno materijala da popuni svjetske tabloide, 21-godišnja zvijezda je na jučerašnjem koncertu u Tacomi izvela još jedan ‘trik’. Naime, na pozornicu su joj doletjele tange neke obožavateljice, koje je ona zatim stavila preko mikrofona te ga je stavila u usta.

Za taj najnoviji potez saznalo se preko Twittera, kada je jedan od njenih šokiranih obožavatelja objavio fotografiju ispod koje je, velikim slovima, napisao: ‘Netko je upravo bacio tange na pozornicu i Miley ih je stavila u usta!’.

Cyrus je nedavno u intervjuu izjavila da smatra da će njena najnovija turneja ‘biti poučna za djecu, iako se roditelji vjerojatno ne bi složili s njom’. Objasnila je kako je uzbuđena što će imati priliku ‘približiti drugačiju umjetnost mladima koji ju inače ne bi imali prilike vidjeti’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr