KONTROVERZNA PJEVAČICA

MILEY CYRUS OTKRILA: ‘Više volim biti u vezi sa ženama nego sa frajerima, a sad ću vam reći i zašto…’

Cyrus je otkrila da joj je u istospolnim vezama lakše jer joj, tvrdi, više odgovara kad je ona ta koja dominira

Miley Cyrus otkrila je u nedavno objavljenjoj epizodi podcasta Barstool Sportsa “Call Her Daddy” da su joj žene privlačnije od muškaraca. “Cure su zgodnije. Znamo to”, rekla je američka pjevačica i glumica.

Voli dominirati

Cyrus je priznala da više voli biti u vezi s djevojkama. “U takvim vezama ne osjećam se čudno kad ja plaćam. Mogu biti i sa ženom koja voli šefovati i koja je jednako uspješna kao ja ili uspješnija od mene”, ispričala je. Dodala je da joj je u istospolnim vezama lakše jer joj, tvrdi, više odgovara kad je ona ta koja dominira.

NABACILA JE MREŽASTE ČARAPE I KOŽNI KORZET: Poznata pjevačica u vrućim krpicama plijenila je pozornost

Otkako se razišla s bivšim suprugom Liamom Hemsworthom, Miley u intervjuima otvoreno govori o svojoj seksualnosti. U prosincu je u showu Howardsa Sterna otkrila detalje o razvodu koji je finaliziran u siječnju 2020. godine.

Cyrus je Sternu priznala da i dalje voli bivšeg supruga, ali da je u njihovom braku “bilo previše sukoba”.

Otkrila je da je njihovom razvodu kumovalo i to što im je prije dvije godine u požaru stradala kuća u Malibuu. Miley je prošlo ljeto prekinula s australskim pjevačem Codyjem Simpsonom nakon 10 mjeseci veze. “Volim ljude. Bila sam u vezama s oba spola i otvorena sam za sve”, zaključila je.

ISPOD PROZIRNOG KOMBINEZONA NIJE NIŠTA IMALA: Miley Cyrus nastupila je polugola i ukrala show

Povratak na Net.hr