LJUBAV JE NA SELU

MILENA NAKON ‘PRANJA’ NEVENA I DRAMATIČNOG NAPUŠTANJA SHOWA: ‘Samo se ulupava vrijeme, a i živci odlaze u nepovrat’

Problemi su nastali kada Neven Mileni počeo postavljati ozbiljna pitanja koje je ona protumačila kao nepristojna

Milena Kobajashi ex Karađorđević uz veliku dramu napustila je show “Ljubav je na selu”. Naime, bacila je veo sa sebe te je poručila farmeru Nevenu Landeku kako on više za nju ne postoji te je samoinicijativno napustila show.

Ona je prije toga na brzim sojevima Nevenu dala ruski poljubac te mu je ponudila da je uhvati za dojku. On je to rado napravio, a ona je bila zadovoljna. “Zamiješao je grud baš kako bi i sama moja majka zamijesila tijesto za palačinke. Zadovoljna sam, ima prolaznu ocjenu”, kazala je tada.

VIDEO: Totalna drama u Ljubavi na selu, nakon vatrenog poljupca i maženja, uslijedila još žešća svađa: ‘Zašto si to napravio…’

Na tulumu je Neven više pažnje posvetio kandidatkinji Marijani Vukelić, a Mileni zbog toga nije bilo baš svejedno. Ipak, sutradan mu je opet ispred svih udijelila ruski poljubac. Međutim, problemi su nastali kada joj je Neven počeo postavljati ozbiljna pitanja koje je ona protumačila kao nepristojna.

“Koje su tvoje životne namjere sa mnom? Jesi li spremna biti vjerna? Jesi li spremna u životu stvarati obitelj, djecu…?” pitao ju je Neven.

Optužila je Nevena da je neiskren

Milena mu je na to kazala kako ju je jako povrijedio te ga je optužila da je neiskren.

“Zašto tako nisi nastupio jučer? Nisi bio fer. Stvarno si me sada povrijedio”, rekla je, pa je izvela performans i dobrano ga “oprala” jer je “nepristojno pitati žene kada misle roditi”.

Milena je još poznata i kao Ivanka Milutinović, Vita Maslačak i Željka K. Esperanza alter ego pravnice, umjetnice i performerice Dan Phillip (44). Ona je za RTL.HR otkrila kako se provela u “Ljubavi na selu”.

“Izlišno je i bespotrebno vršiti izmjenu riječi tu. Samo se ulupava vrijeme, a i sami živci odlaze u nepovrat. Treba znati djelovati, zato se stvar zove speed date, zar ne. Jako malo njih je to uvidjelo, da ne kažem baš nitko”, istaknula je te je kazala kako je Milena Kobajashi ex Karađorđević po njoj odličan brend i miljenica publike.

U 12. sezoni showa bila je Ivanka

“Milena je kao domina i kao ‘Most na rijeci Kwai’ u jednom, jer kad dođe, ruši i uruši, bez milosti, bez kajanja. Bukvalno iskrena i strastvena, požrtvovna, puna empatije, ona je prava pjesnikinja u duši. Postala je subito, moram to priznati, miljenica TV i internet gledateljstva, a brojne reakcije, komentari i osvrti dobiveni putem društvenih mreža puni su simpatija, dragosti, oduševljenja pa i ushićenja. Po meni, Milena je brend samo takav”.

ŽESTOKI NAPAD U LJUBAV JE NA SELU: Irena prozvala Dragana zbog ‘zlostavljanja pasa’, on odgovara; ‘Krivo je sve shvatila’

Milena se u 12. sezoni showa pojavila kao Ivanka, a tada je poljubila mlađeg farmera Josipa Tratnjaka. Tvrdi kako bi i Ivanka bez razmišljanja poljubila Nevena. Također, istaknula je i kakva bi žena bila za njega najidealnija.

“Recimo kad bi uradili metafuziju Olje Vampirelle i Milene Domine. Taj soj žene! Ni jedan drugi”.

“Ljubav je na selu” gledajte i sljedećeg tjedna od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr