PREPUCAVANJE SE NASTAVLJA

MILAN POPOVIĆ: ‘Severina mi se već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke, ne dolazi po dijete’

Severina je prijavila bivšeg partnera Milana Popovića jer joj nije vratio dijete na vrijeme.

Popularne pjevačice Severine posljednjih dana nema u medijima ni na događanjima, a prema riječima njezinog bivšeg, Milana Popovića, nema je ni uz sina, piše RTL.

Popović je otkrio kako mu se Severina već mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke i ne dolazi po dijete. Tvrdi da ni Centar za socijalnu skrb nije uspio stupiti u kontakt s pjevačicom.

DANAS IM JE GODIŠNJICA BRAKA: Severina i Igor godinu dana nakon sudbonosnog da rade na prinovi?

“Dijete nije vodila u vrtić niti ga preuzimala iz vrtića više od mjesec dana, otkazala je koncerte, na moje sms poruke ne odgovara”, rekao je Popović i objasnio da je zato dijete zadržao kod sebe jer, kaže, ne želi ga predati trećim stranama.

“Pri tom sam svo vrijeme obavještavao majku gdje smo i predlagao joj da osobno u svakom trenutku može doći kod njega”, dodaje Popović.

Sinoć je sina Aleksandra predao baki Ani, a jutro poslije završio je na zagrebačkoj policiji. Prije desetak dana Severinini opunomoćenici tužili su ga da je, laički rečeno, oteo dijete i odveo ga u Beograd.

“Poduzeo sam sve radnje koje nam stoje na raspolaganju. Znači, zahtjev za privremenom mjerom po kojoj se dijete dodjeljuje da živi kod mene privremeno dok se majka ne pojavi ili dok se situacija ne riješi. Tromi sustav jednostavno još uvijek nije uzeo to ni u razmatranje”, poručio je Popović.

Na pitanje što misli gdje je Severina, Milan je odgovorio: “Ne znam niti me interesira. Mene interesira je li ona u stanju skrbiti o našem djetetu.”

Severinin menadžer Tomislav Petrović na postavljeno je pitanje pak odgovorio mailom. “Severina nema namjere preko medija razgovarati s Milanom Popovićem, niti obrazlagati njegove laži”, stoji u mailu.

Severina je svog bivšeg partnera prijavila Centru za socijalnu skrb i policiji jer s djetetom nije došao u srijedu kad je trebao prema sudskoj odluci nego u ponedjeljak.

Povratak na Net.hr