BORBA ZA PRIVATNOST

MILAN POPOVIĆ: ‘Nedopustivo je da Severinin menadžer komentira mog sina, on nije medijski projekt!’

Severina i suprug pojavili su se u Beogradu na saslušanju u Upravi kriminalističke policije zbog prijave Milana Popovića.

Popularna pjevačica Severina i njezin suprug Igor Kojić danas su saslušani u Upravi kriminalističke policije u Novom Beogradu zbog prijave koju je podnio Severinin bivši partner Milan Popović, pišu srpski mediji.

ŠTO ĆE REĆI SEVERINA? Milan Popović priznao da će dobiti drugo dijete

Popović je prijavu podnio zbog fotografija koje je Igor Kojić objavljivao na društvenim mrežama, a na kojima se nalazi njegov sin Aleksandar, kojeg je dobio u vezi s pjevačicom. Ove navode je za 24 sata potvrdio Severinin menadžer Tomica Petrović. “Milan Popović je u Beogradu podigao privatnu kaznenu prijavu protiv Igora Kojića zbog postavljanja fotografija Severininog sina Aleksandra na Instagram što je nastavak njegovog pritiska i pokušaja diskreditiranja Severine i njenih bližnjih. Severina i Igor su tim povodom u svojstvu građanina otišli na policiju dati iskaz.

“Milan Popović je zbog objavljivanja fotografija već podigao dvije krivične prijave u Hrvatskoj, a i sudsku tužbu na Prekršajnom sudu u Zagrebu. Sve to radi isključivo iz svog osobnog interesa i na žalost ne razumije da time nanosi ogromnu i nepopravljivu štetu svome djetetu”, rekao je Petrović.

“Nedopustivo je estradni menadžer na bilo koji način komentira mog sina, njegov odgoj i odrastanje. To je skandalozno i ja se upravo protiv toga borim, borim se protiv medijske eksploatacije svog sina. Aleksandar nije ničiji estradni ni medijski projekt, nije i neće biti ničiji propagandna igračka. Njegova prava štitim na sudu kojem sam podnio tužbe protiv takvih zloporaba moga sina, tražeći njegovu punu zaštitu i pravo na odrastanje s oba roditelja”; izjavio je Popović.

Povratak na Net.hr