Čista diskriminacija

MILA KUNIS PROGOVORILA O PONIŽAVANJU ŽENA U HOLLYWOODU: ‘Ako se ne skineš, nikada više nećeš raditi!’

Mila Kunis (33) napisala je iskreni tekst koji je objavljen na blogu njezinog supruga Ashtona Kutchera, a u kojem progovara u omalovažavanju u Hollywoodu.

33-godišnja glumica, koja je trenutačno u svojoj trudna sa svojim drugim djetetom, opisala je kako joj je producent prijetio da se mora slikati polugola za muški časopis radi promocije filma jer inače više nikada neće dobiti posao u Hollywoodu.

Mila kaže da nije pristala na taj ultimatum, a da je film dobro zaradio pa je nastavila s karijerom u Hollywoodu. No, kaže da je to uobičajena praksa s kojom se glumice svakodnevno suočavaju.


‘Bila sam bijesna, osjećala sam se kao stvar i po prvi put u svojoj karijeri sam rekla ‘Ne’. I pogodite što je bilo? Svijet nije završio. Film je bio uspješan, dobila sam novu ulogu pa još jednu i još jednu…’, napisala je Mila.

Mila se skidala za časopise Esquire, FHM i GQ kako bi promovirala svoje komedije za muškarce Ted i Prijatelji s povlasticama, no osjećala se loše zbog toga.

‘Za vrijeme cijele karijere pratile su me uvrede, manji honorari, ignoriranje i otpisivanje samo zato što sam žena. Mislila sam da se za uspješnu karijeru u ovoj industriji moram naučiti igrati mušku igru , no što sam starija to više uviđam da je to obično sra*e! I još gore, da sam cijelo vrijeme šutjela o tome’.

Mila je konačno progovorila o diskriminaciji žena u Hollywoodu i tako se pridružila svojim kolegicama kao što su Emma Watson, Patricia Arquette, Charlize Theron i brojne druge koje su skupile hrabrosti suprotstaviti se sustavu.

STIŽE JOŠ JEDNA PRINOVA: Otkriven spol drugog djeteta Mile Kunis i Ashtona Kutchera!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr