FOTO/VIDEO: Koga bi Mila Elegović osvojila direktno i razvratno?

Glumica i pjevačica Mila Elegović gostovala je u emisiji Dalibora Petka na Narodnom radiju kako bi predstavila svoju pjesmu ‘Kradljivica srca’. Mila je otkrila kako bi srce ukrala poznatim muškarcima.

“Ne pratim nogomet, ali volim gledati nogometaše. Pogledala sam gole fotografije, ali mi je mama nekad davno savjetovala: dijete drago, nikad ne komentiraj seks, politiku i religiju. Mislim da sam ovime sve rekla”, izjavila je Mila Elegović na prestavljanju nove pjesme ‘Kradljivica srca’, s kojim najavljuje svoj istoimeni prvi album.

Mila je bila gošća u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ na Narodnom radiju, gdje je morala otkriti taktiku kako bi poznatim Hrvatima mogla ukrasti srce.

Niki Kovaču bih ukrala srce smjerno i skromno, Ćiri Blaževiću veselo i opušteno, a Zdravku Mamiću direktno, ali malo otvoreno i možda malo razvratno”, rekla je Mila koja bi, kaže, Emila Tedeschija zavela tajno, Vedrana Čorluku naivno, a Zrinka Tutića kao poetesa.

Milanu Bandiću bih prišla kao djevojčica, a Željku Kerumu kao kad otvaraš kiki bonbon’, izjavila je glumica koja će na Pulskom festivalu predstaviti film Zagreb Capuccino, u kojem o prvi puta igra glavnu ulogu, a na ljeto će ići na turneju s predstavom Istina, u kojoj joj je partner Vedran Mlikota.

“Nisam našla frajera s kojim ću provesti ljeto”, odgovorila je iskreno na pitanje slušatelja, a novu pjesmu ‘Kradljivica srca’ posvetila sebi i svim curama koje polude kad ljeti spakiraju kofere.

“Ona je slojevita osoba, ali generalno je Mila kakvu je svi poznaju”, rekao je Zvonimir Dusper Dus, producnt Milinog prvog albuma, koji će promociju imati na nadolazećem fashion.hr-u.

//www.youtube.com/embed/-oZomQHvqU8

Povratak na Net.hr