NAŠLA JE SVOJ MIR

MEGHAN MARKLE OTKRILA JEDNU STVAR KOJA JOJ JE PROMIJENILA ŽIVOT: ‘Ne znam kako, ali sretnija sam otkad to činim’

Vojvotkinja od Sussexa priznala je da je prema meditaciji u početku bila nepovjerljiva, no na kraju ipak nije požalila

Život Meghan Markle zadnjih se nekoliko godina prilično promijenio, a svoj recept za sreću otkrila je još 2015. godine na svom lifestyle blogu The Tig, piše Hello. Naime, Meghan je priznala da svoje dobro raspoloženje duguje meditaciji. Objasnila je da ju je s tom duhovnom vježbom u Los Angelesu upoznao vedski trener za meditaciju imenom Light. “Vedska meditacija je vrsta meditacije koju prakticira i Russell Simmons i koja ljudima, navodno, može promijeniti život i sudbinu, donijeti im više uspjeha i sreće te ih osloboditi briga”, rekla je vojvotkinja.

MEGHANINA POLUSESTRA STIGLA U LONDON: Ne prestaje s napadima na vojvotkinju, iako ju ni vlastita majka ne podržava

Meghan MarkleFoto: AFP

 

Meghan Markle

Dodala je da je, otkad je počela meditirati, puno sretnija nego prije, iako ni sama ne može reći zašto. “Jednostavno sam sretnija, a meditacija je uvelike zaslužna za to”, poručila je.

MEGHAN MARKLE IZA SEBE OSTAVILA VAŽNO POGLAVLJE ŽIVOTA: Nakon udaje, o ovoj temi više nije željela govoriti

Ipak, priznala je da je isprva bila pomalo skeptična te da se opravdavala da nema dovoljno vremena za takvo što. “Neću lagati, ali prvo što sam pomislila bilo je: ‘Daj molim te, sigurno se šališ. No, ispostavilo se da je mistični čovjek ipak bio u pravu. Trebate pokušati. Najgore što se može dogoditi je da si priuštite deset minuta tišine u ovom bučnom svijetu.”

 

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr