banner

NIJE IM LAKO

MEGHAN MARKLE I HARRY ŽIVE U STRAHU: ‘U posljednjih mjesec dana policiji je prijavljeno pet incidenata’

Harry i Meghan rekli su prijateljima kako će angažirati zaštitarski tim kojeg će sami plaćati

Princ Harry i Meghan Markle navodno žive u strahu u Los Angelesu nakon što su dronovi letjeli iznad njihovog doma pokušavajući fotografirati malenog Archieja, piše The Sun.

HARRY I WILLIAM ZAKOPALI RATNU SJEKIRU: Zbog obiteljske krize ponovno stupili u kontakt

Par navodno namjerava angažirati vlastiti zaštitarski tim nakon niza incidenata u njihovoj vili na Beverley Hillsu. Njima bliski izvori tvrde da su njih dvoje vidjeli dronove koji su letjeli udaljeni samo šest metara od kuće.

U posljednjih mjesec dana policiji je prijavljeno pet incidenata povezanih s dronovima. Par ih je uočio kako lete iznad njihove vile 9., 19., 20., 21. i 25. svibnja.

ProfimediaFoto: Profimedia

Teroristi ili paparazzi?

Harry i Meghan rekli su prijateljima kako će angažirati zaštitarski tim kojeg će sami plaćati. Smatra se da dronovima upravljaju paparazzi ili teroristi.

“Oni su uočili te dronove i misle da njima upravljaju fotografi, no to ne mogu dokazati. Meghan je za vrijeme vjenčanja primila rasističke prijetnje smrću, što pretpostavku o teroristima koji upravljaju dronovima čini vrlo realnom”, ispričao je izvor blizak paru te je dodao kakao oni ne traže nikakav poseban tretman.

MEGHAN MARKLE I HARRY OPET NA METI: ‘Iznevjerili su britanski narod. Što je s novcem? Kome će otići?’

“Javnost zaboravlja da su oni ljudi od krvi i mesa. Oni su prava obitelj. Ne traže nikakav poseban tretman, samo traže sigurnost kakvu svi imamo u našim domovima”.

Povratak na Net.hr