banner

OVOME SE NISU NADALI

MEGHAN I HARRY U NOVIM PROBLEMIMA. OPET! Ovi su ipak nešto ‘normalniji’

Par se nadao da će organizirati veliku zabavu povodom Achiejeva rođendana i njihova preseljenja u SAD, no planove su im poremetili koronavirus i stroge mjere

Meghan Markle i princ Harry moraju promijeniti planove vezane za proslavu prvog rođendana sina Archieja koja se trebala održati u njihovom novom domu u Los Angelesu, piše Daily mail. Izvor blizak paru izjavio je kako su se nadali da će 6. svibnja organizirati veliku zabavu povodom rođendana i njihova preseljenja u SAD. Međutim, planove su im pokvarili koronavirus i mjere socijalnog distanciranja. Naime, gradonačelnik Los Angelesa Eric Garcetti najavio kako će se mjere boravka kod kuće produžiti sve do 15. svibnja, a sva druženja i okupljanja su zabranjena.

IPAK GA SE ODREKAO: Procurio dokument koji je pokazao koje ime Harry koristi nakon napuštanja kraljevske obitelji

Meghan Markle i princ HarryFoto: Profimedia

Organizirat će mirniju proslavu

Supružnici su se zbog toga odlučili na mirniju proslavu rođendana u privatnosti svog doma čija lokacija još nije službeno potvrđena. Harryjeva prijateljica Jane Goodal rekla je da princu život u Kaliforniji predstavlja pravi izazov. “Ne znam kako će se razvijati njegova karijera, ali da, u kontaktu smo i mislim da trenutačno vlastiti život smatra pravim izazovom”, izjavila je za Radio Timed.

Meghan i Harry preselili su se u Los Angeles prije nego su se zatvorile granice s Kanadom. U Vancouveru su privremeno boravili nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti i otišli iz Velik Britanije.

MEGHAN I HARRY KUPILI KUĆU MELA GIBSONA ZA 104 MILIJUNA KUNA? Vila ima pet spavaćih soba, dva bazena i teretanu

Povratak na Net.hr