banner
Hot

VELIKI HUMANITARCI

MEGHAN I HARRY PRVI PUT SNIMLJENI U LOS ANGELESU: U jeku pandemije koronavirusa pomažu teškim bolesnicima

Nastavili su s humanitarnim radom i nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti

Meghan Markle i princ Harry snimljeni su prvi put otkako su se preselili u Los Angeles.

Par koji je krajem ožujka i službeno napustio kraljevsku obitelj dostavljao je pakete hrane kroničnim bolesnicima koji su u rizičnoj skupini u pandemiji koronavirusa, i to u ime neprofitne udruge Project Angel Food.

MEGHAN I HARRY U NOVIM PROBLEMIMA. OPET! Ovi su ipak nešto ‘normalniji’

Daily Mail je došao do snimki nadzornih kamera na kojima vidimo Harryja i Meghan kako raznose pakete s rukavicama i zaštitnim maskama preko lica. Do socijalnih stanova u Zapadnom Hollywoodu došli su u pratnji zaštitara, no do stanova su išli sami.

IPAK GA SE ODREKAO: Procurio dokument koji je pokazao koje ime Harry koristi nakon napuštanja kraljevske obitelji

‘Znao sam da se događa nešto neobično’

Muškarac kojem su dostavili hranu je HIV pozitivan i ima problema s visokim tlakom, a priznao je da isprva nije prepoznao slavni par. “Telefon mi je zazvonio i gospođa je rekla: ‘Ovo je Meghan iz Project Angel Food’. Nisam shvatio da se radi o TOJ Meghan. Sišao sam i uočio dva crna SUV-a. Znao sam da je nešto neobično posrijedi. Vidio sam crvenokosog muškarca koji mi je izgleda poznato, tada sam pogledao Meghan i sve shvatio”, priznao je 53-godišnjak.

Dodao je da mu se nisu predstavili, a on nije htio reći da je shvatio tko su oni kako se ne bi osjećali neugodno.

“Divno je već to da netko dođe i dostavi nam hranu, osjećamo se kao da netko brine o nama. Stvarno je predivno da Meghan i Harry to rade”, dodao je.

Ne žele se isticati

Čelnik neprofitne organizacije za koju slavni par volontira tvrdi da se oni ne žele isticati u svom humanitarnom radu, ali ističe da je počašćen što su izabrali upravo njegovu organizaciju.

Meghan je navodno htjela da Harry u njenom rodnom gradu iskusi filantropiju tamošnjih stanovnika. “Među njima je puno ljubavi i nesebičnosti. Oni su pojedinci koji žele znati priče drugih. Naši klijenti su zaboravljeni ljudi, a oni su ih zbilja htjeli posjetiti, razgovarati s njima i nasmijati ih”, rekao je čelnik udruge Project Angel Food.

Povratak na Net.hr