'SVI SU TUŽNI ZBOG TE ODLUKE'

MEGHAN I HARRY POTPUNO SE RAZDVOJILI OD BRITANSKE KRALJEVSKE OBITELJI: ‘Više se ne vraćaju na dužnost aktivnih članova…’

‘Iako su su svi tužni zbog te odluke, vojvoda i vojvotkinja i dalje su voljeni članovi obitelji’, navodi se u priopćenju Buckinghamske palače

Princ Harry i njegova supruga Meghan potpuno su se razdvojili od britanske kraljevske obitelji potvrdivši kraljici Elizabeti da se više ne vraćaju na dužnost aktivnih članova britanske kraljevske kuće, objavila je Buckinghamska palača u petak. Par koji je u nedjelju objavio da očekuje drugo dijete, lani je šokirao obitelj najavom da se odriče kraljevskih uloga.

KAKO ĆE SE ZVATI DRUGO DIJETE MEGHAN I HARRYJA? Kladionice već nagađaju o imenu, evo koje je u vodstvu

“Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa potvrdili su Njezinu Veličanstvu kraljici da se više ne vraćaju kao aktivni članovi kraljevske obitelji”, potvrdila je palača. “Iako su su svi tužni zbog te odluke, vojvoda i vojvotkinja i dalje su voljeni članovi obitelji”, navodi se.

Tek nekoliko dana do intervjua koji će dati američkoj voditeljici Oprah Winfrey,  Buckinghamska palača je objavila da će Harry i Meghan vratiti kraljici počasna vojna imenovanja i kraljevska pokroviteljstva.

HARRY I MEGHAN NA VALENTINOVO OBJAVILI SRETNU VIJEST: Archie će postati veliki brat

Glasnogovornik para rekao je da par ostaje predan svojim dužnostima. “Kako su i pokazali svojim radom u prošlosti, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i dalje su predani dužnosti i službi Ujedinjenom Kraljevstvu i diljem svijeta i ponudili su da će trajno podupirati organizacije koje su predstavljali bez obzira na službenu ulogu”, rekao je glasnogovornik.

“Svi možemo živjeti život služeći. Služenje je univerzalno”, dodao je.

Povratak na Net.hr