banner

'PRONALAZAK SLOBODE'

MEGHAN I HARRY OGRADILI SE OD NADOLAZEĆE KNJIGE O KRALJEVSKOM ŽIVOTU: Tvrde da ih nitko nije intervjuirao

Knjiga pod nazivom ‘Pronalazak slobode’ trebala bi biti objavljena u kolovozu

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan distancirali su se od nadolazeće knjige o svom životu u kraljevskoj obitelji rekavši da nisu intervjuirani za biografiju i da joj nisu dali svoj doprinos. Knjiga pod nazivom “Pronalazak slobode” trebala bi biti objavljena u kolovozu, a očekuje se da će rasvijetliti frustracije para zbog palače i medija, izvijestili su lokalni mediji u subotu.

PROGOVORILI ROĐACI MEGHAN MARKLE: ‘Ona je jako utihnula, puno je hladnija, a Harry je posebno tužan bio 21. lipnja’

‘Knjiga se temelji na vlastitim iskustvima autora’

“Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu intervjuirani i nisu dali doprinos knjizi ‘Pronalazak slobode'”, rekao je glasnogovornik para u izjavi. “Ova se knjiga temelji na vlastitim iskustvima autora kao članova kraljevske službe za medije i vlastitom neovisnom izvještavanju”, dodaje se u priopćenju. Očekuje se da će knjiga, čiji su autori Carolyn Durand i Omid Scobie, detaljno opisati osjećaje para da ih kraljevska institucija nije podržala, prema časopisu The Telegraph.

Časopis Times citirao je isječke iz knjige koji sugeriraju svađu među članovima obitelji. Harry vjeruje da neki od njegovih rođaka ne vole Meghan, a drugi smatraju da je popularnost bračnog para trebalo “obuzdati”. Novine su navele da je Meghan kritiku tabloida opisala kao “smrt od tisuću posjekotina”. Prema pisanju The Telegrapha, knjiga predstavlja Harryja i Meghan kao remetilačke snage sposobne modernizirati monarhiju, ali su ih obeshrabrivali moćnici iz sjene i neprijateljski nastrojeni mediji koji prate njihov privatni život.

MEGHAN I HARRY NA PUTU PREMA FINANCIJSKOJ NEOVISNOSTI: Potpisali su ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih

Novi život u Los Angelesu

Par i njihov 14-mjesečni sin Archie sada žive u Los Angelesu nakon što su u ožujku odustali od kraljevskih uloga kako bi počeli novu karijeru. U siječnju su objavili da planiraju voditi samostalniji život koji će sami financirati. Harry i Meghan, bivša glumica, vjenčali su se u svibnju 2018. na vjenčanju koje je u to vrijeme najavljeno kao bljesak holivudskog glamura i modernosti u monarhiji, što ih je učinilo jednim od najvećih svjetskih parova.

Povratak na Net.hr