banner

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU

MEGHAN I HARRY NAPUSTILI SU DVOR ZBOG OVOGA? Isplivali detalji vojvotkinjinog povjerljivog razgovora s prijateljicom

Meghan se prijateljicama požalila da je kraljevska obitelj sklonija Kate nego njoj te da bi odmah reagirali da se nad njom vrši medijski pritisak

Puno se spekuliralo o razlogu zbog kojeg su Meghan i Harry napustili kraljevsku obitelj, a sada su procurili detalji vojvotkinjinog razgovora s bliskim prijateljicama koji bi mogli baciti novo svjetlo na cijelu priču.

SERENU WILLIAMS PITALI ZA FRENDICU MEGHAN MARKLE: ‘Nikad nisam čula za nju, ne poznajem je…’

‘Kate je miljenica palače’

Naime, Meghan im se požalila da je kraljevska obitelj sklonija njezinoj šogorici Kate Middleton nego njoj. “Kad bi mediji tako neprekidno zlostavljali Kate Middleton, nitko od članova kraljevske obitelji to ne bi trpio te bi se začas promijenila njihova politika prema medijima”, navodno je Meghan rekla svojim prijateljicama. “Nitko to ne bi trpio, a taj pokvaren i zastarjeli sistem bio bi promijenjen. Izdanja odgovorna za zlobne napade bila bi ugašena”, otkrila je prijateljica vojvotkinjin stav, piše Daily mail.

Meghan i Harry prošli tjedan su donijeli odluku da više neće surađivati s vodećim britanskim tabloidima jer su, kako, tvrde, u javnost plasirali iskrivljene i lažne priče o njima. Meghan tvrdi da neće tolerirati da mediji kritiziraju svaki njezin korak. Ona smatra da je Kate miljenica palače i da bi odmah ustali u njezinu obranu da je ona ta koja je na tapeti. Meghanina prijateljica otkrila je da je vojvotkinja od Sussexa svom suprugu rekla da će se stvari samo pogoršavati te da je jedino rješenje da ponovno preuzmu kontrolu nad svojim životima.

MEGHAN I HARRY OTKAZALI SURADNJU VODEĆIM BRITANSKIM TABLOIDIMA: ‘Ne želimo da se pišu priče koje su iskrivljene i lažne…’

‘Harryjev apel nitko nije shvatio ozbiljno’

“Harry se zauzeo za Meghan i svoju obitelj te jasno dao do znanja da neće moći funkcionirati u sadašnjim okolnostima te da će, ako se stvari ne promijene, napustiti kraljevsku obitelj”, rekla je. Vojvotkinjina prijateljica dodaje da Harryjev apel nitko nije shvatio ozbiljno pa su odlučili uzeti stvar u svoje ruke. “Britanski tabloidi proganjali su Harryja čitav njegov život i već je odavno trebao prekinuti odnos s njima. Sustav je bio pokvaren i Harry ga je pokušao popraviti. Kad to nije uspjelo, zauzeo se za sebe i svoju obitelj”, rekla je.

MEGHAN I HARRY PRVI PUT SNIMLJENI U LOS ANGELESU: U jeku pandemije koronavirusa pomažu teškim bolesnicima

Princ Harry i Meghan MarkleFoto: Profimedia

Povratak na Net.hr