banner

ŽIVOT U AMERICI

MEGHAN I HARRY NA PUTU PREMA FINANCIJSKOJ NEOVISNOSTI: Potpisali su ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih

Par će zastupati njujorška tvrtka Harry Walker Agency, koju su angažirali i bivši predsjednički parovi Barack i Michelle Obama, Bill i Hillary Clinton te Oprah Winfrey

Princ Harry i njegova supruga Meghan očito se pripremaju zarađivati održavanjem govora jer su potpisali ugovor s tvrtkom koja dogovara nastupe slavnih osoba, među kojima su i bivši američki predsjednici. Par će zastupati njujorška tvrtka Harry Walker Agency, koju su angažirale i osobe poput bivših predsjedničkih parova BarackaMichelle Obama, Billa i Hillary Clinton te televizijske zvijezde Oprah Winfrey.

BIVŠA DJEVOJKA PRINCA HARRYJA OTVORILA DUŠU, PRVI PUT PROGOVORILA O NJIHOVOM ODNOSU: ‘Cijelu sam vezu bila u strahu…’

Žele se osamostaliti

Taj je potez jedan od prvih velikih koraka koje su poduzeli vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u pogledu financijske neovisnosti nakon što su objavili u siječnju da se namjeravaju odvojiti od britanske kraljevske obitelji i osamostaliti, te dio života provoditi u Sjevernoj Americi. Trenutno žive u Los Angelesu s jednogodišnjim sinom Archijem.

MEGHAN MARKLE I HARRY ŽIVE U STRAHU: ‘U posljednjih mjesec dana policiji je prijavljeno pet incidenata’

U govorima bavit će se pitanjima poput rasne nepravde, ravnopravnosti spolova, zaštite okoliša i mentalnog zdravlja što je za Harryja važna tema o kojoj je govorio dijeleći s javnosti teškoće u svladavanju gubitka majke princeze Diane.

Govore će držati zajedno i pojedinačno, kažu osobe upoznate s njihovim planovima. Držanje govora važan je izvor prihoda za slavne jer najzvučnija imena mogu zaraditi i po sto tisuća dolara po nastupu.

Povratak na Net.hr