banner

ČISTI LUKSUZ

MEGHAN I HARRY KUPILI KUĆU MELA GIBSONA ZA 104 MILIJUNA KUNA? Vila ima pet spavaćih soba, dva bazena i teretanu

Raskošno zdanje ima pet spavaćih soba, dva bazena, teretanu, pet jutara zemljišta i gleda na Tihi ocean

Princ Harry i Meghan Markle kupili su vilu Mela Gibsona za 12 milijuna funti, odnosno više od 104 milijuna kuna, piše Daily mail. Raskošna vila u Malibuu ima pet spavaćih soba, dva bazena, teretanu, pet jutara zemljišta i gleda na Tihi ocean. Meghan i Harry počeli su se raspitivati za vilu čim su se preselili u Vancouver.

NOVE NEVOLJE ZA MEGHAN I HARRYJA: Ostali su bez stalnog izvora prihoda, a ova kriza mogla bi im potkopati sve planove

Privatnost zagarantirana

Lokalna agentica za nekretnine u Los Angelesu, Andrea Pilot, prošli je tjedan na Instagramu napisala: “Velika je vijest kako princ Harry i Meghan kupuju kuću Mela Gibsona”. Objavu je u međuvremenu izbrisala. Iz tvrtke koja prodaje nekretninu nisu potvrdili da je par kupio kuću slavnog redatelja. Međutim, izvor je za strane medije rekao da je vila prodana. “Jako je lijepa kuća pa su možda samo otišli pogledati i kupili je. Tamo imaju potpuno privatnost, a na tržištu nema ničeg sličnog”, izjavio je izvor.

MEGHAN MARKLE ŽELI BITI POPUT ANGELINE JOLIE: Susrele su se u par navrata i ostvarile ‘intelektualnu vezu’

Nakon što su u siječnju najavili da odstupaju s kraljevskih dužnosti, Meghan i Harry preselili su se u Vancouver. Službeno su odstupili krajem ožujka i zatim se preselili u Los Angeles. Mnogi tvrde da je razlog preseljenja Meghanina želja da se vrati glumi. “Uvijek je željela ovakvu slavu, a ne vjerujem da je Harryja bilo teško nagovoriti. Nije se previše pretrgnuo kada je odluka pala na selidbu u Los Angeles”, rekao je izvor za strane medije te dodao da je i sam Harry fasciniran filmskim zvijezdama.

Povratak na Net.hr