KAO IZ BAJKE

FOTO! MATEO KOVAČIĆ OŽENIO LIJEPU IZABEL: Nakon raskošnog vjenčanja, slave u luksuznom zagrebačkom hotelu

Nogometaš Real Madrida i hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (23) danas je oženio dugogodišnju djevojku Izabel Andrijanić s kojom se u srednjoškolskim danima upoznao upravo u crkvi.

Vjenčanje se održalo u 18:30 u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. Za mladence je postavljen crveni tepih, a unutrašnjost crkve ukrašena je s 50 raskošnih buketa, piše Jutarnji.

Prije samog vjenčanja slavilo se u domu Matea Kovačića. Iza kuće je bio postavljen okrugli šator za brojne goste. Ulica je bila zakrčena brojnim automobilima, od kojih su neki bili vrlo luksuzni – Ferrari, Porsche, Mercedesi i BMW-i.

 

‘Dva dana prije vjenčanja postavljen je veliki šator od najmanje dvjesto kvadrata. Kristalni luster, svijeće, hrpa cvijeća, konobari s pladnjevima punim šampanjca, a gosti neprestano pristižu. Stalno gledamo hoćemo li koga prepoznati’, rekli su susjedi.

Mateo i Izabel su se zaljubili u crkvi. Mateo je bio ministrant, dok je Izabel pjevala u župnom zboru. Oboje dolaze iz vrlo religioznih obitelji pa je u crkvi održana dulja ceremonija, jednosatno vjenčanje s misom. Slavlje se potom prebacilo u zagrebački hotel Westin.

Povratak na Net.hr