BEZ DLAKE NA JEZIKU

MARTINA TOMČIĆ NA INSTAGRAMU OPLELA PO KRALJICI POPA: ‘Madonna je u falšu i dok govori’

Martina se kratko osvrnula na Madonnin nastup na ovogodišnjem Eurosongu

Martina Tomčić, operna pjevačica i suvlasnica škole pjevanja, koja je poznata i kao žena “bez dlake na jeziku”, na Instagramu je prozvala američku pjevačicu Madonnu. “Svaki dan je nova prilika za učenje. Madonna nam je u finalu superiorno prezentirala falš i dok govori”, napisala je na svom profilu nakon finalne večeri Eurosonga.

MADONNA RAZVALILA POZORNICU U TEL AVIVU: Unatoč falševima raspalila ekipu hitom starim 30 godina, stigao i popularni reper

Sudeći prema komentarima gledatelja, Madonna se nije proslavila nastupom u Tel Avivu. “Ovo je kopija mene dok pjevam u kupaonici nakon nekoliko pića”, “Bio je to najgori nastup večeri. Trebalo ju je biti sram pred kandidatima. Mogla je naučiti ponešto od njih”, “Ovo zvuči poput karaoka. I to vrlo prosječnih karaoka”, “Madonna… nula bodova”, “Ovo je ubojstvo glazbe Eurosonga 2019.”, komentirali su razočarani gledatelji.

Madonna je na 64. Eurosongu nastupila kao posebna gošća. Otpjevala je dvije pjesme, “Like a Prayer” i najnoviji singl “Future”, pjesmu s albuma “Madame X” koji će uskoro izaći.

NIZOZEMSKA JE POBJEDNIK EUROSONGA! Kladionice bile na aparatima do zadnjih sekundi, ali dečko za klavirom je ipak prvi!

 

Povratak na Net.hr