PROMJENE U GRUPI

TUŽNA VIJEST ZA FANOVE – MARKO KUTLIĆ JE NAPUSTIO ‘PRAVILA IGRE’: Članovi benda razočarani: ‘Rugao se našoj naivnosti’

Prepucavanje između Marka i članova benda traje već neko vrijeme, a u jednom se trenutku oglasio i Toni Cetinski.

Marko Kutlić, pjevač benda Pravila igre, prošloga je četvrtka svojim kolegama poslao jednostrani raskid ugovora, piše Večernji list.

TONY CETINSKI POBJESNIO: ‘Skandalozno, dno dna! Želi ga se prikazati kao vjerskog prolupanog fanatika’

Tako je završena farsa koja se već tjednima povlači po medijima, u kojoj je Marko tvrdio da je izbačen iz benda jer je vjernik, a ostatak dečki da je Marko tražio bolovanje na neodređeno jer ima problema sa zdravljem, no nije želio reći kakvih.

A za vrijeme dok je bio bolestan, Marko je na društvenim mrežama objavljivao fotografije na kojima je igrao nogomet, bio na ljetovanju, na CMC festivalu u Vodicama se družio s pjevačima, tvrde njegovi kolege u videu na Facebooku. Kažu i da je za to vrijeme s njima komunicirao isključivo mailom.

Uz video, momci su objavili i dokaze za svoje tvrdnje, kao i dokaze za to da je njegov plan samostalna karijera, s kojom mu navodno pomaže supruga Marija.

“Žalosno je da smo vjerovali Marku za bolest dok se putem svojih društvenih mreža rugao našoj naivnosti i dokazivao kako zapravo nije bolestan već želi otići iz benda. Ovim putem zahvaljujemo Marku na svemu dobrom što je napravio zajedno s nama pa i ovoj životnoj školi koju nam je pružio za kraj. Naš život je glazba kojoj se želimo u potpunosti posvetiti pa s ovom izjavom zatvaramo stranicu s Markom i nećemo davati izjave bez obzira na sve eventualne diskreditacije i provokacije u budućnosti. Pravila igre žive glazbu i šire ljubav od nastanka pa će tako biti i u budućnosti. Vole vas vaša Pravila igre”, stoji u priopćenju za javnost, prenosi Večernji list.

☕️ time ! 💙 #relax #coffee #relaxtime #loveyouall #širimoljubav

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Povratak na Net.hr