banner
Hot

ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

MARKO GRUBNIĆ POSVETIO JOŠ JEDNU EMOTIVNU OBJAVU SVOM MOMČILU: Pokazao je i baloner koji košta gotovo 18.000 kuna

Stilist je na fotografiji pozirao u baloneru čija je cijena nešto više od 17.700 kuna

Marko Grubnić na Instagramu je objavio još jednu fotku s Momčilom Gurovićem i ne skriva koliko je sretan u njegovom društvu.

“Ti me nasmijavaš. Baš svaki dan”, napisao je stilist uz fotku i dodao zaljubljeni emotikon.

MARKO GRUBNIĆ ŽARKO PRIŽELJKUJE POSTATI TATA: ‘U mom slučaju je to specifičan proces’

Grubnić je na fotografiji pozirao u baloneru brenda Burberry čija je cijena 2.090 funti, odnosno nešto više od 17.700 kuna.

MARKO GRUBNIĆ IZNENADIO PUBLIKU NA INSTAGRAMU: ‘Namrštio bih se ja i jače, ali ne mogu od botoksa’

Ovo nije prvi put da je stilist posvetio emotivnu objavu Beograđaninu.

“Sreća i najveće bogatstvo je pronaći osobu koja život čini posebnim i sretnim, osobu koja živi ljubav u svim njezinim oblicima, osobu iskrenog srca, čiste duše, vedrog i zabavnog duha… Ja sam to bogatstvo pronašao u tebi i beskrajno sam zahvalan što te imam u svom životu. Ovih dana cijenim još i više nego ikada prije što si dio mog života.

Cijenim svaku minutu s tobom, jer znam da imam pravog i iskrenog prijatelja kakvog bi svatko poželio imati, prijatelja s kojim se smijem od jutra do mraka, s kojim čak i dnevna rutina, sitnice, zapravo nisu sitnice već najljepša i najveća stvar na svijetu… Sretan rođendan dragi.

Želim ti da budeš toliko sretan u životu, toliko da ne znaš da li živiš ili sanjaš… I želim da zauvijek zadržiš taj svoj dječji osmijeh i vedar duh, jer baš, baš ti dobro stoje… S tobom do kraja svijeta”, napisao je Grubnić u travnju kada je Gurović slavio rođendan.

Povratak na Net.hr