BOŽIĆ BEZ OBITELJI

MARKO GRUBNIĆ OBJAVIO POSEBNU BLAGDANSKU ČESTITKU: ‘Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju’

Marko je napisao i podužu božićnu čestitku u kojoj je istaknuo kako mu je jedina želja da koronavirus nestane

Stilist Marko Grubnić na svom je Instagramu objavio malo drugačiju božićnu čestitku nego što je to običavao prethodnih godina. Naime, pratiteljima je podijelio nacrtanu sliku svoje obitelji jer zbog pandemija koronavirusa za Badnjak nije mogao uživo biti sa svojom majkom Brankom i ocem Veljkom.

BIO JE ODUŠEVLJEN: Marko Grubnić pokazao što mu je Momčilo poklonio za rođendan

Marko je uz ilustraciju napisao i podužu božićnu čestitku u kojoj je istaknuo kako mu je ove godine jedina želja da koronavirus nestane.

“Želim vam svima lijep i miran Badnjak ispunjen ljubavlju, srećom i veseljem… Od moje obitelji vašoj, sretan Božić. Ljubav prkosi svim distancama, barem na ilustracijama… Ne umanjujem stvari ako kažem da nam je svima 2020. godina bila vrlo izazovna, na kraju čak niti za Božić fizički nismo zajedno (po prvi put u mom životu), ali zato smo zajedno u mislima i u srcu, i bit ćemo zauvijek.

Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju moji roditelji, čudno je što se ne možemo zagrliti, paziti jedne na druge, večerati zajedno, smijati se kao uvijek na Badnjak… Ali u ovim neobičnim vremenima biti odgovoran prema sebi i prema njima za mene je najvažnije i najvrjednije od svega…

GRUBNIĆ POKAZAO KAKO JE OKITIO STAN U NOVIM RUŽIČASTIM GUCCI PAPUČAMA: Cijena? Sitnica…. Oko 6.500 kuna

Moja jedina želja ovog Božića za sve Vas i nas jest, da ovaj virus nestane što prije zauvijek i da nikada ne zaboravimo kako smo se osjećali u ovim ludim vremenima, jer tek tada ćemo još više beskrajno cijeniti život, i sve ljepote koje nam on donosi… U iščekivanju starog života i predivnih obiteljskih Božića, svim ljudima dobre volje želim od srca sretan i blagoslovljen Božić”, napisao je Marko.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr