Hot

PREKIPJELO MU

MARKO GRUBNIĆ BIJESAN ZBOG REKREATIVACA NA JARUNU: ‘Vi ste potencijalne ubojice, produžujete ovu agoniju’

Poznati stilist još je jedan u nizu poznatih Hrvata koji se obrušio na neodgovorne pojedince

Marko Grubnić na Instagramu je izrazio svoje razočaranje sugrađanima koji su se u jeku pandemije koronavirusa rekreirali na Jarunu unatoč apelima da se ostane kod kuće.

MARKO GRUBNIĆ SE ŽENI: ‘Sve se nekako posložilo, vjenčat ćemo se već ove godine!’

“Ovo vaše trčanje i izlaženje malo na ‘svjež zrak’ će neki nažalost preskupo platiti, gubitkom radnih mjesta, sve većom krizom, bolešću, neki možda čak i smrću. Naši zdravstveni djelatnici ubijaju se od posla, a vi idete ‘malo trčati’ i voziti bicikl… Kako možete biti tako sebični, i kako vas nije sram?!? Umjesto da SVI OSTANEMO DOMA, da se strpimo par tjedana, da pomognemo jedni drugima, našem zdravstvenom sustavu, ljudima koji rade za naše dobro, cijeloj državi koja će nakon ovoga svega sigurno biti u problemu, vi idete na ‘trčanje’. Reći ću vam surovu istinu o tome kakvi ste vi ljudi – vi ste sebični, bezobrazni, neodgovorni… Vi ste potencijalne ubojice, Produžavate ovu agoniju, dovodite druge u opasnost sve kako biste ovog ljeta bili fit, imali mišiće… Uključite mozak, i ne radite to… Nikome nije ovo zabavno, svi se bojimo, ali ako svi ostanemo doma ovo će prije proći i posljedice će biti znatno manje, a nastavak života će biti lakši i bolji…”, napisao je stilist na Storyju.

InstagramFoto: Instagram/Marko Grubnić

“Svijet doslovno stane, apsolutno sve nezamislivo stane, a vama je do trčanja po Jarunu… Pa kako vam nije do toga da spasimo svijet, kako bismo opet mogli svi bezbrižno trčati… A to možemo tako što ćemo za početak ostati doma, sada… Ako sada ostanemo doma, svijet će se opet pokrenuti, a mi ćemo imati sve vrijeme ovog svijeta za trčanja i osobne radosti… Molim vas, ostanite doma”, ponovio je Grubnić.

RASPAMETILA FANOVE: Maja Šuput pozirala s Grubnićem i pokazala ogroman dekolte; doduše teško je ne zamijetiti brutalni fotošop

Prije samo nekoliko dana na Instagramu je napisao da je ponosan na Hrvatsku.

“Nadam se da ste dobro. Molim vas ostanite doma, dolaze bolji dani i svi moramo ostati pozitivni i ujedinjeni u ovoj krizi… Moje misli su s obiteljima pogođenima virusom i s ljudima koji svakog dana rade za sve nas na različitim, ali važnim poslovima. Vi ste naši heroji. Tako sam ponosan na tebe Hrvatska”, poručio je Grubnić.

Povratak na Net.hr