NEOBIČNA MOLBA

‘HEJ, AJD’ MI DAJ MILIJARDU DOLARA!’ Slavni reper žicao lovu od Zuckerberga pa vrlo brzo dobio odgovor

Kanye West nedavno je na Twitteru objavio kako je 53 milijuna dolara u dugu, a za pomoć je zamolio Marka Zuckerberga, kreatora Facebooka.

Prošli je vikend bio u znaku Kanyea Westa – reper je, u trenutku inspiracije, s pratiteljima na Twitteru podijelio istinu o svom financijskom stanju, a novac je zatražio od Marka Zuckerberga.

SVI MU SE SMIJU: Pogledajte kako je lanac brze hrane ‘spustio’ Kanyeu

“Mark Zuckerberg treba uložiti milijardu dolara u Kanyea Westa i njegove ideje… nakon što shvati da je Kanye najveći živući umjetnik i najveći umjetnik svih vremena”, započeo je reper koji se sebi obraća u trećem licu.

“Mark Zuckerberg, znam da ti je rođendan, ali možeš li me nazvati do 14 sati… Ti voliš moj hip hop, ti voliš moju umjetnost… Ja sam tvoj omiljeni izvođač, a gledaš me u dugovima iako kod kuće slušaš moje albume… Ljudi, molim vas pomozite mi da dođem do Marka Zuckerberga…”, nastavio je Kanye u svom stilu.

ŽIVI U PARALELNOM SVEMIRU: Evo što je Kanye West u ugovoru tražio od suradnika

Zuckerberg mu nije odgovorio objavom ili statusom već je lajkao status Stevena Grima, bivšeg inženjera na Facebooku.

“Dragi Kanye West, ako ćeš već od začetnika i direktora Facebooka tražiti milijardu dolara, nemoj to raditi na Twitteru”, napisao je Grim u kasnije obrisanom statusu kojeg je Zuckerberg lajkao.

Na svom Twitteru Kanye se također pohvalio kako je on Disney naše generacije koji novac treba kako bi svijet učinio boljim mjestom.

FEMINISTIČKI GOVOR: Taylor Swift očitala javnu bukvicu Kanyeu Westu

“Mark, ja te javno molim za pomoć… Jedna od najboljih stvari koje uopće možeš napraviti je pomoći meni u teškim vremenima”.

“Znam da ovaj svijet mogu učiniti boljim mjestom… Napravio sam nemoguće… Sjedim na tronu rapa… Osvojio sam svijet mode…”, napisao je Kanye.

Za pomoć se obratio i Larryju Pageu, suosnivaču Googlea.

‘MOLITE ZA NAS!’: Kim Kardashian i Kanye West u milijunskim dugovima

“Svi vi ljudi u San Franciscu koji slušate rap glazbu u svojim domovima ali nikad ne pomažete pravim umjetnicima… radije pomažete u otvaranju jedne škole u Africi nego da pomognete meni…”, završava reper.

 

Mirror/Hot.hr

Povratak na Net.hr