PONOSNI TATA

MARIO PETREKOVIĆ POSTAO JE OTAC: Otkrio je spol i ime bebe, pa poručio; ‘Stigao nam je najnoviji model budilice’

Krajem ožujka popularni komičar je na svom Instagramu objavio da će on i Aleksandra postati roditelji

Komičar i voditelj Mario Petreković pratiteljima na Instagramu objavio je sretnu vijest da je postao otac. Podijelio im je crno-bijelu fotografiju kćerkice Marle koju je dobio s dugogodišnjom djevojkom Aleksandrom Kramberger.

PREPOZNAJETE LI OVOG SLAVNOG HRVATA? Objavio je fotografiju iz 1977. godine kada je imao pet godina; ‘Zvali su mr. Good’

“Napokon slobodna! Petak, 21.8.2020. stigao nam je najnoviji model budilice – Marla Petreković Kramberger. Za sve upite oko čuvanja, pusa, poklona i uplata obratite se mami i tati! Odoh dalje jest!”, napisao je uz objavu, a fanovi i kolege zasuli su ga brojnim čestitkama i lijepim željama.

Instagram/Mario Petreković

“Bombončić”, “E sad ćeš da vidiš kako je to! Čestitke od srca!”, “Čestitke! Mami brz oporavak”, “Čestitam ljudi”, “Slatkišica medena! čestitke mama i tata!”, samo su neki od komentara. Također, Mario je na svom Storyju objavio i fotografiju sa slavlja.

Instagram/Mario Petreković

Krajem ožujka popularni komičar je na svom Instagramu objavio da će on i Aleksandra postati roditelji.

KOMIČAR MARIO PETREKOVIĆ POSTAJE OTAC: Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu

“Izvanredne vijesti. Tko će koga ako ne svoj svoga”, napisao je tada uz fotografije na kojima pozira s djevojkom koja se drži za trbuh.

Povratak na Net.hr