'SRCE MI PUCA'

MARIJANA MIKULIĆ OSJEĆA SE PREVARENO: ‘Znači, dno! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati?!’

Na Instagramu je izrazila svoj gnjev prema čovjeku kojemu je i sama uplaćivala novac, a koji je, kako se otkrilo, prevario cijelu naciju

Glumicu Marijanu Mikulić (39) razbjesnila je priča o muškarcu koji je tražio novac za bolesnu suprugu, a onda sve novčane donacije potrošio na kockanje. I ona je sama sudjelovala u donacijama pa je sada svoj gnjev izrazila na društvenoj mreži.

Više neće objavljivati apele za pomoć

“Znači, dno! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati! Koliko je taj čovjek novaca dobio, ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti!”, napisala je na Instagramu pa dodala:

Instagram

“Prestanite mi slati upite za objavu apela za pomoć jer ih više objaviti neću! A ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila, jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu.”

MARIJANA MIKULIĆ ODBRUSILA DUŠEBRIŽNICIMA: ‘To me nije spriječilo da upišem i završim fakultet, da snimam, da se udam…’

Zlorabio više od tri milijuna kuna

Inače, mučnu prijevaru Dine Ljutića raskrinkala je policija. Taj je čovjek godinama istupao u javnost moleći građane da mu doniraju novac za liječenje teško bolesne supruge. Uhićen je krajem 2020. godine, uz kaznenu prijavu za prijevaru i pranje novca.

Prema pisanju Telegrama, zlorabio je nešto više od 3,1 milijun kuna prikupljenih donacija. Kako stoji u prijavi, novac je trošio za svoje potrebe, a velik dio iznosa potratio je, sumnja se, u mrežnim kladionicama. Okrivljenik je istražiteljima priznao svoju ovisnost, no tvrdi kako je na sebe potrošio samo dio novca.

Povratak na Net.hr