PRESLATKO

MARIJANA BATINIĆ OBJAVILA PRVU FOTKU KĆERKICE I OTKRILA NJEZINO IME: ‘Bilo je jasno da će se baš tako zvati…’

Pri odabiru imena za prinovu presudan glas imala je starija seka, ali bile su tu dvije opcije…

Marijana Batinić rodila je prošloga četvrtka svoje drugo dijete, a sada je objavila i prvu fotografiju kćerkice te napokon otkrila kako ju je nazvala. Djevojčica teška 3200 grama i duga 48 centimetara dobila je ime – Roza!

“Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala! Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima… Dobrodošla!”, napisala je ponosna mama na Instagramu.

SRETNA VIJEST U OBITELJI POZNATE VODITELJICE: Marijana Batinić rodila drugo dijete

View this post on Instagram

Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala ❤️👶🏻 . Stigla nam je Roza i obojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! 🌸 Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima… 😍 Dobrodošla! 🎀 . Ne stižem odgovoriti na pun mobitel ljubavi i lijepih želja, pa vam i tu od srca HVALA na prekrasnim čestitkama i porukama, stvarno ste divni! 🌹 Ljubimo vas sve u našem novom, većem izdanju… 💋💋💋💋 Evo i Roza maše nogicom 😂 . Posebna zahvala ide, naravno, doktorima i medicinskom osoblju Petrove bolnice na čelu s prof. Vrčićem. Hvala vam na ljubaznosti, brizi i profesionalnosti! 🙌 . #stiglanamjeroza #bebaroza #nevjerojatanosjećaj #falatiživote #nisamjauteglirasla #marijanabatinic

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Starija seka predložila dva imena

Pritom je pokazala stopalce malene kćerkice koje izviruje ispod personalizirane dekice s njezinim imenom. Marijana je ranije priznala kako je pri odabiru imena za prinovu presudan glas imala starija seka Ena, a sada je otkrila između kojih se imena zapravo vodila “borba”.

“Ena je zaslužna za ime svoje seke. Dala nam je opcije – mogli smo birati između Elze i Roze. Jasno je odmah bilo koje ćemo odabrati, nismo puno razmišljali”, izjavila je voditeljica za RTL, dodajući kako su njoj inače imena iz pjesama, poput Roze, Tonke, Ene i Milene divna te da joj je drago što joj se druga kći ne zove Elza, prema glavnoj junakinji animiranoga filma “Snježno kraljevstvo”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr