OPRALA JE NA FEJSU

MANEKENKA NAPALA BIVŠU PJEVAČICU ET-JA: ‘Mora da joj je ‘manijak’ stavio drogu u ljubljenu kapljicu kad mu je rodila čak dvoje djece’

Bivša domaća manekenka obrušila se na Katarinu Rautek u svom statusu na Facebooku, kojeg je potom izbrisala.

Bivša domaća manekenka, Jelena Orešković, očito je pogledala intervju bivše pjevačice ET-ja, Katarine Rautek, koji je dala za RTL.

BIZARNI INTERVJU BIVŠE PJEVAČICE ET-JA: ‘Bojim se za sebe jer vidim da se bivši partner mene još nije riješio’

Taj ju je intervju toliko uzrujao da mu je čak posvetila i status na svom Facebooku.

“Ona nas opet, po ne znam koji put, putem medija uvjerava da je otac njene djece kriv za to što je sirota morala posegnuti za kapljicom, čak i kad po djecu odlazi u vrtić! Mora da joj je ‘manijak’, kojeg slučajno osobno znam kao izuzetno mirnog i sramežljivog dečka iz kvarta, dva puta stavio i opasnu drogu u ljubljenu joj kapljicu kad mu je rodila čak dvoje djece! Na kraju zadnje tužne ispovijesti u jednom od medija koji joj daje prostor, ova žrtva zlostavljanja ne zaboravlja napomenuti da je svoju priču pretočila u pjesmu”, napisala je Jelena na Facebooku, prenosi Dnevnik.hr.

Post je ubrzo izbrisan, no čini se da bivša manekenka nema želudac za optužbe protiv svog prijatelja Krešimira Svitlanovića, bivšeg partnera spomenute pjevačice koja ga je optužila za fizičko zlostavljanje te je nakon toga završio iza rešetaka.

Povratak na Net.hr