GUBI PAMĆENJE

MALCOLM OTKRIO SVOJU NAJVEĆU TAJNU: ‘Nisam to još nikome rekao, ali uopće se ne sjećam da sam snimao seriju’

Frankie se bori s nizom zdravstvenih problema, a jedan od njih je i gubitak pamćenja. Naime, glumac koji se proslavio glumeći u seriji Malcolm u sredini uopće se ne sjeća tog perioda.

Frankie Muniz, glumac kojeg svi pamtimo kao genijalca Malcolma iz serije Malcolm u sredini, trenutno nastupa u američkom Plesu sa zvijezdama, gdje je progovorio o svojim zdravstvenim problemima i otkrio da ima problema s dugoročnim pamćenjem.

Njegovo otkriće mnoge je iznenadilo pa je za magazin People objasnio o čemu je točno riječ te zašto ranije nije o tome govorio.

“Nikad nisam želio govoriti o tome jer sam to samo ja i to je moj život. No, govorili smo o Malcolmu u sredini, a ja se zapravo ne sjećam snimanja”, otkrio je Muniz.

Kaže da je jedino čega se sjeća u vezi serije koju je snimao od 2000. do 2006. godine to da je “pogledao epizodu”.

“Posljednjih deset godina, moja bi majka prepričavala putovanja i velike evente na kojima smo bili, a meni je to sve bilo novo”, priznao je Frankie.

First time the whole Malcolm gang was together in over 6 years!

A post shared by Frankie Muniz (@frankiemuniz4) on

“Ne znam koji je uzrok tome. Mislio sam da moj mozak jednostavno tako funkcionira, da je to normalno. Nisam shvaćao da sam trebao upamtiti da sam bio na dodjeli Emmyja kad sam bio mlađi”, rekao je glumac.

“Ne volim baš doktore. Svaki put kad sam išao kod liječnika, rekao mi je da sam lud pa nisam ni spominjao probleme s pamćenjem”, dodao je.

Niz zdravstvenih problema

Poppin' a squat…

A post shared by Frankie Muniz (@frankiemuniz4) on

Muniz je 2009. godine doživio tešku prometnu nesreću tijekom profesionalne automobilske utrke. Doživio je i nekoliko potresa mozga te niz blagih moždanih udara, no nije poznato je li to utjecalo na njegovo dugoročno pamćenje.

Gubitak uspomena veoma žalosti glumca pa je njegova djevojka tom problemu doskočila tako što vodi dnevnik o njihovim druženjima.

“Ona je čarobna. Doslovno sve zapisuje jer zna koliko me rastužuje pomisao da ću izgubiti naše uspomene. Piše dnevnik i svakog ga dana mogu pročitati i podsjetiti se što smo radili. Počela je to činiti prije nekih godinu dana i nadam se da će nastaviti. Velika mi je podrška, odlična je. Nadam se da ćemo imati mnogo zajedničkih uspomena”, ispričao je Frankie.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr