NE SKRIVA SREĆU

MAJU ŠUPUT PREPLAVILE EMOCIJE: ‘Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv…’

Pjevačica je s pratiteljima podijelila ‘jedan od najčudesnijih trenutaka u svom životu’

Maja Šuput prije nekoliko dana objavila je da je trudna, a sada je s pratiteljima podijelila snimku svog ultrazvuka. Pjevačica je bila na 4D ultrazvuku u 12. tjednu trudnoće.

“Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv. Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan… Što mislite je li cura ili dečko?”, pitala je Maja svoje pratitelje.

Oni su joj u komentarima čestitali i počeli nagađati kojeg je spola beba.

Snimka je u manje od 24 sata skupila više od 33.000 lajkova.

View this post on Instagram

Iznenadjenjeeeee 🥳🥳🥳🥳 Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo vecu vijest od svih dosadasnjih 🤩. Ova je za nas najljepsa, najcudesnija i toliko magicna da vam ne mogu opisati nase osjecaje. Naime u nasu malu ali prepunu ljubavi obitelj , dolazi prinova kao najveci dar i kao karika koja je bila oduvijek zeljena i samo je jos ona nedostajala za nas svemir👨‍👩‍👦. Malo je reci da smo oboje u "7 . nebu " i da je rijec uzbudjenje doseglo novu dimenziju. Napokon je dosao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuscicu🤰… Danas slavimo 15 tjedana u nadi da ce sljedecih 25 proci ovako lijepo i sigurno za nas . Wish us luck 🤞

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr