SEDMI MJESEC TRUDNOĆE

MAJA ŠUPUT ZABLISTALA U PREKRASNOM BADIĆU: Javno je priznala svoju ‘opsesiju’, no ipak je glavna tema – trbuh

Neobičan crni model s volanima i prozirnim umetcima već je nosila na jednoj od prethodno objavljenih fotografija, ali tek na ovoj izbliza dobro se vide sve njegove posebnosti

Maja Šuput (41) od početka tjedna redovito nadopunjava virtualni fotoalbum na Instagramu isječcima s bajkovitoga odmora u Dubaiju, u kojemu se odmarala početkom prosinca sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

“Otisnuli smo se na posljednje putovanje udvoje”, napisala je popularna pjevačica, koja treba roditi na proljeće, u svojoj prvoj objavi iz sunčanih Emirata. Dosad je svojim obožavateljima pokazala zavidnu kolekciju badića, a danas je samo nastavila tradiciju.

MAJA ŠUPUT SE PONOVNO SKINULA U BIKINI: Zaredale se slike trbuščića, ali ljudima jedna stvar nikako ne ide u glavu

Neobičan crni model

“I dalje su mi kupaći kostimi opsesija”, priznala je Šuput uz novu fotografiju, na kojoj pozira, pogađate, u – kupaćem kostimu. Neobičan crni model s volanima i prozirnim umetcima već je nosila na jednoj od prethodno objavljenih fotografija, ali tek na ovoj izbliza dobro se vide sve njegove posebnosti.

Fotografija je u samo nekoliko sati prikupila gotovo 20.000 lajkova, a fanovi zagrebačke pjevačice i buduće mame u komentarima nisu sakrivali oduševljenje.

“Sedmi mjesec trudnoće, a tako lijepo izgledaš”, “Ovaj ti stoji kao saliven”, “Blagoooo tii seeee”, “Baš ste slatki i lijepi”, “Ovo je pravi pogled na tebe”, “Najljepša i uvijek nasmijana”, “Vidi se stomačić”, tepa Maji ekipa s Instagrama.

Povratak na Net.hr