IZGUBLJENA U PRIJEVODU

MAJA ŠUPUT SE OPASNO OBRUKALA NA INSTAGRAMU: ‘Bez frizure, bez šminke i bez visokih brežuljaka’

Pjevačica uživa na odmoru sa svojim dečkom Nenadom Tatarinovim, a najmilije joj je što po cijele dane može biti samo u – kupaćem kostimu.

Maja Šuput i njezin dečko Nenad Tatarinov uživaju u suncu i moru na prekrasnim Maldivima, odakle popularna pjevačica redovito objavljuje fotografije i videa i pokazuje koliko gušta. Najdraže joj je, kaže, što ne mora nositi odjeću koju nosi na nastupima i snimanjima, već se opušta u kupaćem kostimu. Odnosno, to je barem željela reći, ali se izgubila u prijevodu.

“No hair, no make up, no high hills”, napisala je Maja u opisu fotografije, što u prijevodu s engleskog znači ‘Bez frizure, bez šminke i bez visokih brežuljaka’. Nakon što su je fanovi upozorili da se potpetice na engleskom kažu ‘heels’, ispravila je pogrešku. Ipak, mnoge je svoje pratitelje time dobrano nasmijala.

Maja je otkrila da joj je putovanje na Maldive bila jedna od najvećih želja, a sada joj se napokon ostvarila. Nedavno je zahvalila svom dečku što je ima strpljenja fotografirati. Pohvalila se i da joj je dopustio pristup svom mobitelu.

👫❤️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Povratak na Net.hr