PODIJELJENE REAKCIJE

MAJA ŠUPUT PONOVNO NEPREPOZNATLJIVA: Je li ovo njezina najdrastičnija promjena dosad? ‘Moj muž ima novu ženu’

Sinoć je izašla na pozornicu s perikom koja je njezinu licu dala sasvim novi izgled

Ona je najveća kameleonka domaće estrade, a njezine promjene imidža gotovo je nemoguće popratiti. Maja Šuput (41) sada je čak i sama priznala kako “njezin muž svake nedjelje ima novu ženu”. To je, naravno, mislila figurativno jer njezin tim svakoga tjedna ima novu ideju za transformaciju u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Tako je popularna pjevačica i, odnedavno – voditeljica, sinoć izašla na pozornicu s perikom koja je njezinu licu dala sasvim novi izgled. Svoje se prepoznatljive plave kose nije odrekla ni ovoga puta, ali se zato odvažila na – šiške.

Podijelila je obožavatelje

Svoju je novu promjenu imidža trudna Zagrepčanka pokazala na Instagramu i podijelila obožavatelje. Dok su jedni pohvalili kreativnost njezina tima, drugi su joj zamjerili – umjetan izgled i previše fotošopa.

FRANU RIDJANA FANOVI PITALI ŠTO MISLI O MAJI ŠUPUT KAO VODITELJICI: Nije se suzdržavao, evo što im je odgovorio

“Najdraža Barbie, naša kraljica Maja”, “Predivna trudnica”, “Prepreslatka si danas”, “Prelijepa si. Nova frizura. malo si je promijenila”, “Maja uvijek super, no večeras si mi s frizurom preperikasta”, “Čemu toliko photoshopa, svi znamo kako zapravo izgledaš”, neki su od uistinu šarolikih komentara.

Živi u unajmljenom stanu

Šuput je nedavno progovorila i o svojoj trudnoći te je za Večernji list otkrila: “Nisam imala nijednu tegobu, nijednu mučninu, nijednu promjenu raspoloženja, nijedan umor, nijedno nateknuće, baš ništa, osim toga što više ne stanem u svoju odjeću, ali to je prirodno.”

Priznala je i kako je jedva dočekala da se počne baviti opremanjem bebine sobe i svega što treba. je potrebno za dolazak prinove. Isto tako, otkrila je da ona i suprug Nenad Tatarinov trenutno žive u unajmljenom stanu.

“Sve sam već izabrala, ali vjerojatno će se još toga nadodati. Stan je kompletno srušen jer smo ga odlučili preurediti novim namještajem i novom energijom i zbog toga što do sada nismo imali dječju sobu, tako da se ta soba sad radi iz temelja. Dok je muž s dizajnerima interijera i arhitektima zadužen za kompletan stan, u bebinu sobu ne dam nikome. Tu sam se angažirala sama i točno znam što želim. Trenutačno živimo u unajmljenom stanu i čekamo koji dan da nam naša oaza bude gotova, a tek tada počinje opremanje”, zaključila je pjevačica za Večernji.

Povratak na Net.hr