banner

SLATKO IŠČEKIVANJE

MAJA ŠUPUT POKAZALA TRBUH U PETOM MJESECU TRUDNOĆE: ‘Ljubav mamina raste. Nitko sretniji od nas…’

Pjevačica je s obožavateljima podijelila snimku na kojoj pokazuje trudnički trbuh

Maja Šuput ušla je u peti mjesec trudnoće i na Instagramu pokazala trbuh koliko joj je narastao. “Ljubav mamina raste. Danas veselo ulazimo u peti mjesec našeg zajedničkog života i nitko sretniji od nas”, napisala je pjevačica uz snimku.

NIVES I MAJA U IZDANJU ŽESTOKOM ČAK I ZA NJIH: Dok se jedna hvali dekolteom, druga zaustavlja dah u minici

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov početkom listopada objavili su da očekuju dijete.

MAJA ŠUPUT U TAJICAMA POKAZALA KAKO TRENIRA: Sve je iznenadila koliko je fleksibilna; ‘Ovo je laganica čak i za trudnicu’

“Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir. Malo je reći da smo oboje u sedmom nebu i da je riječ uzbuđenje doseglo novu dimenziju. Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck”, napisala je Maja u objavi na svom Instagramu.

Povratak na Net.hr