UZBUDLJIVE SCENE

MAJA ŠUPUT PROGOVORILA O NAPALJENOM BRAZILCU: ‘Morali smo čekati da to splasne’

Pjevačica Maja Šuput na Narodnom je radiju promovirala svoju novu pjesmu Ne lomi mi srce.

Maja Šuput ima novi hit – na Narodni je radio došla predstaviti svoju pjesmu Ne lomi mi srce koja je u prva dva tjedna na YouTubeu pregledana milijun puta.

POLUGOLA MAJA ŠUPUT OTKRILA TAJNU SVOG IZGLEDA: ‘Radim to najmanje jedanput tjedno’


“Sjećat ću se uvijek kako mi se cijela ekipa smijala kad je na set došao brazilski maneken, a ja se sramila ko neka djevojčica. No brzo sam se opustila, a i on”, smijala se Maja komentirajući scene u kojima se vidi da se maneken u nekim scenama posebno uzbudio.

“Morali smo prekinuti snimanje jer se on ozbiljno razveselio meni. Mi smo čekali da to splasne. I nastavili smo dalje, no nitko nije shvatio da se zabava događa i kasnije”, rekla je Maja i dala naslutiti da se i privatno ‘spetljala’ sa zgodnim Brazilcem.

Pjevačica je endavno an Instagramu pokazala i da je bila na UFC borbama za koje je odabrala posebno provokativan stajling.

JAKO IZAZOVNA KOMBINACIJA: Maja Šuput pred najmlađe je fanove izašla polugola

“Zahvalili su mi se iz UFC-a i rekli da su zbog mene dobili više naslova nego zbog pobjednika, jer sam se baš lijepo obukla”, rekla je pjevačica koja je zaigrala izazov tko bi po njenom mišljenju bolje mogao slomiti krevet.

Dejan Lovren prije nego Vedran Ćorluka, vidjela sam mu guzu na onoj slici, ta bi slomila sve. Kod Ivana Šukera i Jacquesa, sigurno Jacques to mislim nije ni realno, a Luka Nižetić ili Bojan Jambrošić? Pa ono niti jedan, mislim da ne bi ni stolac strgali, a kamoli krevet. Lidija Bačić bi sigurno prije Lane Jurčević, a kod Rozge i Severine, nemam što ni razmišljati. Severina!’, iskrena je Maja.

Stihovi novog hita idu ‘Ne lomi mi srce, lomi mi krevet’, pa ju je voditelj Dalibor Petko pitao kad je njoj zadnji put bilo slomljeno srce.

‘KOJE JE OD NJIH MAJA?’: Šuput zbunila fanove, ona i prijateljice izgledaju gotovo jednako

“Zadnji put prije nekoliko godina kad sam bila u vezi. I još nije ojačalo da bih ga dala nekome drugome”, rekla je Maja te odgovorila na pitanje slušateljice je li nešto radila po pitanju svog lica.

“Mi samo koristimo super filtere. Zato i postoji Instagram s filterima. To je isključivo do uređivanja fotografija, što mi je hobi”, izjavila je pjevačica koja će uskoro put Dubaija, a za nastup u Vodicama, na CMC festivalu, najavljuje neviđeni show.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr