OKUPLJA TIM

MAJA ŠUPUT TRAŽI RADNIKE ZA ‘NAJZABAVNIJI I NAJSLAĐI PROJEKT’: Ipak, treba zadovoljiti nekoliko uvjeta

Maja je objavila da traži radnike koji će u putujućoj kućici prodavati sladolede s njezinim potpisom

Maja Šuput prošle godine lansirala je novi brend “Majushka” u čijem su se asortimanu našli mikrofoni, rokovnici, šilterice, majice i natikače s raznim zanimljivim natpisima. No, “Majushka” odnedavno ima i gastro ponudu, točnije sladoled koji će se prodavati u posebno dizajniranoj kućici na kotačima.

RAZRIJEŠILA DVOJBE: Maja Šuput konačno komentirala glasine o trudnoći

“S najvećim ponosom MAJUSHKA vam predstavlja najzabavniju, najslađu i jedinstvenu kućicu na kotačima – MAJUSHKA ON THE ROAD. Ona je putujući i prateći dio teama na mojim koncertima, ona je corner pozitivne vibre i gastro ludilo pogodno za SVE uzraste. Šareno, slatko, pjesnušavo i neodoljivo, a sve u brandu MAJUSHKE”, napisala je Maja na svom Instagramu. Kućica će u ponudi imati i sladoled s Majinim potpisom “mmmMajalicious soft ice cream” koji će nesumnjivo oduševiti njezine fanove.

MAJA ŠUPUT JEDNOM FOTOGRAFIJOM POTAKNULA ŠUŠKANJA: ‘Jel to čuvate bebicu? Trudna si?’

Pjevačica je na svom Instagramu objavila da traži radnike, a navela je i uvjete koje treba zadovoljiti. “Dragi moji, Majushka traži nove članove tima za rad na road kućici. Potrebno je imati minimalno ugostiteljsko iskustvo, energiju i pozitivan stav te biti slobodan za momentalno uključenje u tim”, napisala je.

Povratak na Net.hr