Ma tko bi joj vjerovao da je rodila prije dva mjeseca?

Iako je rodila prije samo dva mjeseca, Adriana Lima na netom održanoj velikoj godišnjoj reviji Victoria’s Secreta zasjala je kao velika povratnička zvijezda.

Ova prezgodna 31-godišnja manekenka prije svega osam tjedana rodila je svoju drugu kćer, a hod na pisti bio je poput premijere njezinog novog tijela za kojega je mukotrpno radila i vježbala u teretani.

Kako bi svoje obožavatelje obavještavala o napretku, Adriana Lima redovito je objavljivala fotografije iz teretane sa svojim Twitter sljedbenicima.

Iako liječnici ne preporučavaju vježbanje prije nego li od poroda prođu dva mjeseca, Adriana nije željela riskirati nepojavljivanje na pisti velike godišnje revije Victoria’s Secreta koja se smatra najglamuroznijom revijeom na svijetu.

‘Prva revija je gotova, idemo na sljedeću’, napisala je na svom Twitteru Lima koja je udana za srpskog košarkaša Marka Jarića s kojim ima dvije kćeri.

http://player.ooyala.com/player.js?height=400&embedCode=45bWxxNjpXH4bjzRa1o6evAAvPxSJLZy&video_pcode=RvbGU6Z74XE_a3bj4QwRGByhq9h2&deepLinkEmbedCode=45bWxxNjpXH4bjzRa1o6evAAvPxSJLZy&width=596

Na showu su, osim zamamnih ljepotica koje su predstavile novu Victoria’s Secret kolekciju, nastupali Rihanna, Bruno Mars i Justin Bieber.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr