NEKAD PALILI I ŽARILI

LUKA ŠULIĆ PROGOVORIO O ODNOSU SA STJEPANOM HAUSEROM: ‘Iskreno, ne čujemo se baš’

Luka tvrdi kako on i Stjepan imaju odlične samostalne karijere te da privatno nisu baš u kontaktu

Violončelisti Luka Šulić (32) i Stjepan Hauser (33) pod imenom 2Cellos palili su i žarili svjetskom glazbenom scenom. Potkraj 2018. godine obznanili su da uzimaju pauzu te da će se posvetiti samostalnim projektima. Luka je nedavno objavio prvi solo album “Vivaldi: The Four Seasons”, a za Story je otkrio kako mu je obitelj ipak prioritet te kakav mu je trenutačno odnos sa Stjepanom.

LUKA ŠULIĆ RASTOPIO OBOŽAVATELJICE: Dosad su ga obožavale, ali nakon ovog prizora padaju na koljena

Luka i Tamara vjenčali su se u ljeto 2017. godine te imaju kćer Hanu i sina Vala. Šulić tvrdi kako mu se život promijenio na bolje otkada je u braku. Trenutačno vježba za koncert koji će održati 5. veljače u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a svira kad Hana spava, otprilike sat i pol prijepodne pa još malo poslijepodne.

“Val je u vrtiću, što nam dosta olakšava… Sve je stvar dogovora. Supruga pomaže, a ako ona ima neke obveze, ja preuzimam brigu o djeci. Najveći je izazov ostati sam s njih dvoje, ali i to se može. Val je veliki, zna se samostalno igrati, crta…

View this post on Instagram

Tired parents, happy parents.❤️

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

‘2Cellos je svjetski glazbeni fenomen’

Imali smo sreću, oboje su odlična djeca. Još mi nije došlo da čupam kosu. Ali više mi i ne treba jako puno vježbe. Imam taj kapital otprije, sad samo ponavljam i održavam formu. Više ne moram vježbati četiri-pet sati na dan”, kazao je.

Luka tvrdi kako on i Stjepan imaju odlične samostalne karijere.

“Imam turneju, koncerte, Stjepan također ima turneju. Najveća je snaga dvojca 2Cellos u tome što smo kao individualci toliko snažni da možemo svirati sami i imati odličnu karijeru, a kada se spojimo, onda jedan plus jedan nisu dva nego tri. Stvarno možemo puniti arene po cijelom svijetu. Zato 2Cellos i jest svjetski glazbeni fenomen, jer smo i kao individualci kvalitetni. Možda se u budućnosti opet dogodi ovakva pauza, možda opet poželimo nešto snimiti sami jer smo drukčiji”, pojasnio je.

2CELLOS JE POSTAO 3CELLOS: Luka Šulić dobio dijete, evo kako su on i supruga Tamara nazvali sina prvijenca

No, otkrio je da on i Stjepan privatno nisu baš u kontaktu.

“Iskreno, ne čujemo se baš. Tu i tamo nešto poslovno”, rekao je.

View this post on Instagram

After Xmas pre New Year party 🥳 Cheers!🥂 #partyseason

A post shared by LUKA SULIC (@lukasulicworld) on

https://www.instagram.com/p/B6Iq15yHdrC/

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr