EKIPA NA PODU

LUĐI VIDEO VEĆ DUGO NISTE VIDJELI; Dalibor Petko zaplesao u haljini i poručio: ‘Brena ću da budem…’

Najnovija transformacija duhovitog voditelja nasmijala je cijeli Instagram

Televizijski i radijski voditelj Dalibor Petko već dulje vrijeme zabavlja svoje pratitelje na Instagramu urnebesnim prerušavanjima u poznate face. Prvo je iskopirao srpsku pjevačicu Jelenu Karleušu, a zatim je na red došao naš stilist Marko Grubnić.

Nakon toga se transformirao u MC Stojana, a sjetio se postati i Višnja Pevec.

Uslijedila je Ariana Grande, a najzad se prerušio u – Lepu Brenu. No, ovoga puta razlog je poslovne naravi. Naime, voditelj se naveliko priprema za gostovanje u showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Kako samo diže noge!

Petko će se pridružiti standardnoj postavi i na pozornici zapjevati uz jednoga od kandidata aktualne sezone.

“Znaš onu, stavi me u suknjicu na rese i Brena ću da budem. Pripreme za TLZP sad već gore”, naveo je Dalibor u opisu videa u kojemu pjeva veliki Brenin hit “Dama iz Londona”. Pozirao je u lepršavoj haljini i nosio je periku. Komentara oduševljenih pratitelja nije nedostajao.

Ekipa pod stolom

“Nemrem”, kratko je utvrdila voditeljica Ecija Ivušić. “Plačem od smijeha. Uvijek me oraspoložiš”, “Opa, vrti guzo, vrag te uz’o”, “Znači vrištim. Petko, nisi svoj”, poručili su mu drugi fanovi, a emotikonima su reagirale pjevačica Neda Parmać, glumica Nataša Janjić i PR-ovac Davor Grgin.

Povratak na Net.hr